Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iwonexx

Ciąża w 2018 roku

Polecane posty

Cześć dziewczyny.. chciałabym zapytac o waszą opinię.. z mezem zaczelismy się starac o dziecko.. zeby sie upewnic kiedy mam owulację kupiłam test owulacyjny (cykl u mnie trwa 26-28 dni). Testowanie zaczęłam w 11 dc i były dwie kreski kontrolna była ciemniejsza niż testowa czyli teoretycznie test był negatywny (według załaczonej ulotki) kolejnego dnia było tak samo jednak juz w 13dc kreska testowa była ledwo widoczna.. czy uważacie ze owulacja była w 12 dc? Któraś miała podobnie?

Gość gość
Ja testów nie używałam. Przy takich cyklach jak twoje stosowalismy metodę- dwa dni przed owulacja, w dzień teoretycznej owulacji i dwa dni po. Tak podpowiedziala mi siostra i okazało się skuteczne.

Ta metode tez wlasnie zastosowalismy.. zobaczymy na razie pierwszy miesiac staran wiec sie nie nakrecam.. Wy jak dlugo sie staraliscie.?;)

Gość gość
Przecież wyżej jest temat o staraniach '2018 Po co kolejny temat?

Gość gość
Bo sraczek jest tak dużo ze wątki się zapychają

Gość gość
Podbijasz nowym tematem inny wątek na którym piszesz ? po co? mało ci tam zgadywanek, robienia co chwilę testów i uprawiania seksu pod te wyniki? Wspolczucie dla facetów -dawców nasienia tym przyszłym maDkom.

Gość gość
191 postów tej Iwony i wciąż to samo : mierzyłaś? /sprawdzałaś? / robiłaś ? / itp. Ło matko, zero intymności.