Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syn fubu

Tike tike kardi

Polecane posty

Negato, sedato, labato Mikham baraye man Bia to! pahloye man! Negato! mikham ba man! Sedato! dust daram!

Gość gość
Jeden mądry w końcu

Gość gość
Ten gosc jest podobno muzulmaninem a PO itd. bronia ich

Gość gość
Karma wraca zawsze.

Niech się staruch frustruje skoro chciał wypisywać takie rzeczy jako "Gość z miasta katowice". Jego posty łatwo znaleźć i udokumentować, tylko oszczerstwa na innych pisać potrafi staruch głupi.

Jakie masz niby screeny w których mnie pomawiasz? Innych osób? Ja jestem niewinny i ja to wiem.

Gdzie są dowody na moją osobę? To tylko pomówienia, ty za to groziłeś innym wyzywałeś i to jest oficjalnym faktem - pisanym z gość z miasta katowice oraz innych gości więc jak używałeś jednego ip to wszystka się pokażę co tu pisałeś i jakie groźby wobec innych katowicka wszo!

Niech się staruch frustruje skoro chciał wypisywać takie rzeczy jako "Gość z miasta katowice". Jego posty łatwo znaleźć i udokumentować, tylko oszczerstwa na innych pisać potrafi staruch głupi.

Na co ja mam się niby szykować? Niczego nie pisałem, niczego nie zrobiłem co byłoby tu widoczne lub uciążliwe dla kogoś i ty dobrze o tym wiesz. A pisać sobie możesz do różnych służb i wymyślać im. Za to ty odpowiesz za swoje własne słowa które tu pozostawiłeś pod swoim numerem ip, a które się uwieczniły. Za słowa które pisałeś spod "Gość z miasta katowice" I to sobie zapamiętaj hejterze.

Gość z miasta Katowice
Dnia 1.07.2018 o 11:35, syn fubu napisał:

A w tym temacie nie masz mi nic do powiedzenia hejterze paskudny?

np to że zbanowałem ci konto, podoba się? 😎