Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba z gwinta

Większość kobiet jest strasznie nudnych, normalnie pustaki

Polecane posty

Gość trzeba z gwinta

kompletnie zero, czekają aby im zapewnić rozrywke i do nich gadać a same nic, jprdl co za masakra

Gość gość
To tak jak ty. Swój do swego ciągnie.

Gość gość89
Moze się ciebie wstydzą...

Gość trzeba z gwinta
gość dziś To tak jak ty. Swój do swego ciągnie. Z ja przynajmniej zaczynam temat a ty pusta i nudna i zero pomysłów tylko durne komentarze nic nie wnoszące do rozmowy, klasyczny pustak

Gość trzeba z gwinta
gość89 dziś nie lubie wstydliwych, mam obrzydzenie do nich, może i są fajne ale jak tego nie potrafią pokazać to uważam je za nudziary i pustaki

Hmm... mnie się zdaje się, że większość ludzi - obojga płci - jest taka ''przyziemna'', nie mają polotu, pasji, często nawet wiedzy, i trudno znaleźć tematy do rozmów wychodzących poza tę szarą codzienność... Nie wszyscy też sobie podpasują na tyle, by się dogadać i nie nudzić ze sobą. Odnośnie tematu, jeśli facet musi zbawiać kobietę i organizować jej czas, to raczej związek się prędzej czy później rozsypie.

Gość z warzywniaka
Nenesh dziś się zdziwisz ile jest pustaków, a kobiete do fajnej rozmowy znaleźć to jak trafić w lotto, i nie uważam się za żadną elite, ale pustaków od razu się pozbywam i unikam bo to strata czasu

Gość gość
Nenesh dziś Hmm... mnie się zdaje się, że większość ludzi - obojga płci - jest taka ''przyziemna'', nie mają polotu, pasji, często nawet wiedzy, i trudno znaleźć tematy do rozmów wychodzących poza tę szarą codzienność... Nie wszyscy też sobie podpasują na tyle, by się dogadać i nie nudzić ze sobą. Odnośnie tematu, jeśli facet musi zbawiać kobietę i organizować jej czas, to raczej związek się prędzej czy później rozsypie. x Zgadzam się z tą opinią.

Gość gość
A co to jest fajna rozmowa? Jak widać, że ktoś życia nie zna, tylko się czymś cieszy, to po co z nim gadać?

Gość trzeba z gwinta
fajna rozmowa to rozmowa lotna która sama się kręci od tematu do tematu i jest obustronna a nie tylko jakaś durna pissda odpowiadająca na pytania jednym słowem jak jakiś down i pustak którym jest bo ma zero pomysłów