Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oznacza dla was poczucie humoru u faceta? kazda to wymienia

Polecane posty

Gość gość

Co oznacza dla was poczucie humoru u faceta? kazda to wymienia

Gość marawstala
Zberezne dowc**y nie są śmieszne, jeśli nimi sypie jak z rękawa to... No nie o to chodzi : )

Gość gość
Musi się śmiać z moich dretwych sucharow.

Gość gość
wiec o co?bo neiktorzy mysle maja takie chamskie,pelno nonszalancji takiego zadufania

Gość gość
W życiu chodzi tylko o 2 rzeczy.

Gość gość
mnie nie obchodzi poczucie humoru tylko kultura

Gość marawstala
To jest taka lekkość, naturalność... tego sie nie da nauczyć, to sie ma albo tego sie nie ma : ) można powiedzieć ze to dar

Gość gość
To jest to coś (^_^♪)

Gość gość
Nie wiem, może sypanie tekstami z demotów, znajdowanie odpowiednich memów pasujących do danych sytuacji - takie odnoszę wrażenie.

Gość HurrDurr
Większość kobiet wcale się nie zastanawia, gdy podają cechy idealnego faceta. Wymieniają jakieś oklepane, popularne, zaaprobowane przez koleżanki - same nie wiedzą, co one tak naprawdę znaczą. Powtarzają opinie bohaterek hollywoodzkich filmów. Ja, na przykład, specjalnie nie cenię sobie poczucia humoru, bo należę do kobiet bardziej poważnych, którym imponuje się całokształtem mentalności. Ona albo przypasi, albo nie.

Gość gość
poczucie humoru nic nie znaczy jak ktos wierzy ze to ma znaczenie to jest naprawde glupi. Moze kiedys za czasow komuny ktos patrzyl na jakies echy charakteru dzisiaj liczy sie tylko wyglad i kasa.

Gość gość
Miałem w klasie kumpla, który był bardzo poważny i małomówny. Gdy byliśmy w kinie na zwariowanej komedii, cała publiczność rżała i pokładała się ze śmiechu. Jedyną osobą, która cała czas zachowała powagę i siedziała sztywno w hotelu był mój poważny kumpel. On jednak poznał dziewczynę Nie wiem jak on ją zagadnął, ale mu się udało. Poznał ją na studiach. Wzięli ślub. Po kilkunastu latach rozwiódł się. Nie wiem jednak czy rozwód miał związek z tym, że mój kumpel był taki poważny i małomówny.

Gość gość
up