Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćRuda

Romans bez sexu?

Polecane posty

Gość gośćRuda

Odpowiada mi flirt i ekscytacja z tym związana, ale nie interesuje mnie sex. To chyba nie co dziwne :-/ Czy tylko ja tak mam?

Gość gość
Tez tak mam. Men

Gość gośćRuda
gość dziś Też tak masz to znaczy jak? Ty nie chcesz sexu czy ona?

Gość gość
To tylkor*****ie

Gość gość
A ja mam w nosie takie coś.

Gość gość
Liczy śię kasa

Gość gość
Kasa kasa

Gość gość
Ludzie którzy piszą "sex" zamiast "seks" powinny mieć dożywotni zakaz wykonywania tej czynności.

Gość gośćRuda
Ciekawi mnie czy w ogóle jest możliwe aby romansować bez aktów seksualnych? Wiecie tylko jakiś dlikatny dotyk, pocałunek.

Gość gość
Jest to możliwe, ale wtedy zmysły są pobudzane wielokrotnie mocniej. Jesteś w stanie utrzymać je na wodzy? Jesteś pewna, że nie dojdzie do ich eksplozji? ;)

Gość gość
Jestem1.11 mam romans i nie dotykam jej. Robimy to virtualnie i to jest nawet przyjemniejsze i inne

Gość gość
Romans bez seksu to nie romans.

Gość gość
10:25 Kopnie cie i tak w d**e jak nie dasz jej sexu.

Gość malinka 123
Za takie nic to ja dziękuje.

Gość gośćRuda
Porafie nad sobą panować na tyle aby do niczego więcej nie doszło. Ale On nie i już ustaliliśmy że to koniec naszej przygody. Nie jestem w stanie dać mu tego na czym mu zależy. Szkoda mi trochę tego bo fajnie było czuć, że ktoś cię pragnie.

Gość gość
Próbował ktoś z was ze tak mówicie? Naprawdę więcej rozmawia się jak w realu i jest to inne:) są tez kłótnie. Może i kopnie ale w realu tez tak bywa . 1.11

Gość gość
Romans bez seksu jak najbardziej jest możliwy!! Często chodzę z koleżanką do saun. Gdzie wspólnie wypoczywamy i relaksujemy się. Na saunie też się poznaliśmy, czasem się też przytulimy czy natrzemy wzajemnie ciało na pilingu. Lecz nic więcej. Szkoda że moja towarzyszka relaksu w saunie wyjechała z kraju 4 miesiące temu. Trochę mi jej brakuje zawsze przyjemniej z kimś chodzić na Termy. A skąd jesteś autorko postu??!! Może zechciałabyś mi towarzyszyć w takiej formie relaksu w saunie?? Co ty na to??!!

Gość gośćRuda
malinka 123 dziś Mam tak samo, tyle że ta bliskość jest tylko w pracy a tam to za duże ryzyko że ktoś coś zobaczy itp. On nie ma sposobności na jakąś choćby godzinę intymności ze mną. Gdybym miała już dopuścić się zdrady to chciałabym aby to było coś wyjątkowego, wartego skoku w bok a nie szybki numerek w toalecie.

Gość gośćRuda
gość dziś To nie jest tak ze szukam kogoś do takiego rodzaju aktów, spotkań. On jest pierwszym któremu pozwoliłam na pocałunek (pierwszy mnie dotknął oprócz męża) bardzo mnie pociąga i wiem że ja jego też.

Gość malinka 123
11:00 Mnie nie stać na zdradę jak Ciebie, zresztą nawet bym nie chciała, bo mi nie smakuje seks bez miłości. Od trzech miesięcy czuje tylko ból i niedosyt. Nawet już przestałam tu wchodzić , bo po co.

Gość gośćRuda
Może i łatwo by było to skończyć definitywnie gdybym z nim nie pracowała, ale bije się z myślami, walczę z pokusą aby go nie dotknąć, nie napisać, czegoś nie powiedzieć. Mam nadzieję że to On będzie na tyle twardy i będzie się trzymać swojego postanowienia, że więcej nie napisze i niczego ode mnie już nie chce.

Gość gość
Gość z godziny 10;56 Do Autorki!! To też ja nie szukam kobiety do jakiś tam aktów miłosnych, tylko do wspólnego wypoczynku w saunie!! Na obiekcie Term obowiązuje strefa bez tekstylna czyli nago okryci ręcznikiem. Nago jedynie wchodzi się do jakuzzi czy basenu!

Gość gośćRuda
Nie wiem czy wie ile kosztuje odcięcie się uczuciowe od drugiego człowieka. Szczerze mówiąc nie chce aby się odciął, chce wiedzieć i przeżyć z nim to, co będzie dalej. Chcę zaryzykować ale gra musi być warta świeczki.

Gość gośćRuda
gość dziś Nie sądzę abyśmy znaleźli wspólny język, po za tym dzieli nas chyba sporo lat.

Gość gość
Być może i dzieli nasz sporo lat. Gdyż ja mam 50 lat Ty autorko chyba mniej sugeruje że jesteś w wieku 30 a 35 lat Chociaż wiek w przyjaźni nie ma granic moim zdaniem.

Gość gośćRuda
gość dziś Zgadza się, że wiek w przyjaźni nie ma granic. Jednak ja mam granice i ich się trzymam. Dzieli nas 21 lat dla mnie to granicą nie do przejścia, a jak już wcześniej pisałam nie szukam nikogo do przyjaźni.

Gość gość
Może podpiszesz z 32 latkiem? Może będzie ciekawie:)

Gość gośćRuda
gość dziś Mam już swój cel, teraz muszę Go tylko osiągnąć ;-)

Gość gość
Opiszesz jak go osiągasz? :)

Gość gośćRuda
gość dziś Na początek poproszę o pożegnalny pocałunek , jeśli zgodzi się na to. Dalej pójdzie gładko ;-) w razie konieczności, będę improwizować.