Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość profesor od kobiet

99 kobiet na 100 wybierze tego samego faceta

Polecane posty

Gość profesor od kobiet

posiada on cechy odpowiednie dla naczelnego samca wybranie jednego z tych 99 oznacza to , że kobieta nie ma szans na niego i musi się zadowolić tym , co jest w jej zasięgu- chociaż z biegiem czasu okaże mu to w odpowiedni sposób i będzie okazywać już do końca dlatego ten jeden może dowolnie przebierać i zmieniać wedle uznania i mimo , ze kobiety zdają sobie sprawę z tego - nie mogą się mu oprzeć i ulegają taka jest jedna z przyczyn nieudanych lub psujących się z czasem związków , a najbardziej okaże się to w momencie spotkania i poznania takiego naczelnego samca i porównania go do własnego faceta

Gość gość
Ja mam gdzies naczelnego samca. Milosc mojego zycia jest: wrażliwy, inteligentny, ma trochę brzuszek, nosi okulary, jest uczuciowy, ma ogromne brazowe oczy i potrzebuje ,mnie tak samo jak ja jego. Jest mi z nim dobrze bo mu ufam i on się mna opiekuje tak jak ja nim. Żaden tam samiec alfa nie dalby mi tego co mój maz.

Gość gość
he he, naczelni, to są m.in. wszyscy ludzie. był też kiedyś naczelnik poczty czy innego urzędu. teza idiotyczna poza tym.

Gość gość
Nie porównuj ludzi do watachy wilków czy innych zwierząt stadnych. Nie obrażaj też kobiet tymi swoimi darwinowskimi teoriami.

Gość gość
Autorze,ożeń się z tym naczelnym samcem,skoro jest on taki wspaniały. Droga wolna. My go nie chcemy. Wolimy swoich kochanych miśków.

Gość gość
O kurfa jaki bełkot !

Gość gość
Ha, ha, ha...... Jak na razie to samiec alfa dostaje kopa od każdej kobiety z kafe. Do luftu z taką teorią.

Gość gość
Nie jestem żadnym samcem alfa ani jakimś tam naczelnym, a mam piękną żonę, o której naczelny może sobie tylko pomarzyć.

Ale bierzesz pod uwagę, że każda kobieta inaczej wartościuje facetów, tak? Że to nie sam instynkt pierwotny dobiera partnera, ale głównie schematy podświadomości ukształtowane w ciągu całego życia i poszukujące określonych wzorców i znaczników? To właśnie niezgodność z nimi powoduje rozpad związków. Dlatego, w gruncie rzeczy nigdy nie spotkasz się z sytuacją, jaką opisujesz ;) więcej analizy, mniej podatności na propagandę i manipulacje określonych środowisk życzę.

Gość profesor od kobiet
kobiety zaprzeczają , bo takiego nie spotkały lub nie mają szans go poznać i nie zdają sobie sprawy jaka by była reakcja , którą już nie raz widziałem i słyszałem doskonale jesteście poddane pewnej ilości oraz jakości cech , które na was działają , bo tacy wasi z braku laku faceciki są tylko wypełniaczami i pionkami waszego życia lub czasu , a jako kobiety doskonale potraficie ukrywać się , ale tylko do momentu wybuchu :)

Gość gość
Mój szef, który faktycznie posiada cechy przywódcze, wielokrotnie wpatrywał się w moją żonę, która jest atrakcyjną kobietą. Jego żona jest przeciętnej urody. Miałem z tego powodu wielką satysfakcję, że mój szef mógł sobie tylko pomarzyć o mojej żonie i że on nigdy nie będzie jej miał.

Gość gość
Podobnie jest u mezczyzn 90 % wybierze te sama kobiete ale znajac miejsce w szeregu zadowola sie innymi w pierwszej kolejnosci. Co oznacza ze wiekszosc mezczyzn wybiera kobiete wedlug swoich mozliwosci a nastepnie poszukuje nastepnych samic juz z wieksza tolerancja(klasa 2 wyzej lub troche nizej) .mezczyzni ktorzy biora kobiete nie ze swojego pulapu traca czas i energie na pilnowaniu upolowanej samicy co jest niemozliwe bo samica traci zainteresowanie takim samcem.

Gość gość
10.03 Mój kumpel ze szkoły średniej również porównywał do samicy zachowanie dziewczyny, w której kochał się bez wzajemności. On był takim samotnikiem humanistą. Nie miał powodzenia u dziewczyn. Był nieśmiały. Ta jego wielka miłość związała się z chłopakiem który był jednym z najlepszych sportowców szkole. Mój kolega ubolewał wtedy, że u ludzi jest jak u zwierząt, że samica wybiera najsilniejszego samca, a temu najsłabszemu pozostaje tylko jego własna ręka.

Gość gość
kobiety wyzywaja sie na kazdym ktory jest z nizszej polki

Gość gość
introwertycy są dla kobiet nudni i nie zapewniają im emocji :classic_cool:

Gość gość
zaden tam samiec alfa nie stworzy stałego związku bo raz że nie umie a dwa to zwykła łajza:D

Gość marawstala
TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś Niekoniecznie, introwertyk wydaje sie być bardziej tajemniczy, niedostępny... a to kobiety chyba pociąga... Jeśli oczywiście wizualnie nie straszy : )

Gość gość
przed samcem alfa klęczycie i jesteście na każde jego skinienie :classic_cool:

Gość gość
12.36 Z komentarzy wynika, że to raczej ten twój samiec alfa klęczy przed kobietą i błaga ją o wieczorny numerek gdyż ta nie daje mu od miesiąca i musi on zadowalać się własną ręką.

Gość gość
Bzdura kobiety sa tak samo prymitywne jak szympasice w rui. ALe ktora sie do tego przyzna. Mam kumpal gosciu twarz modela 2 metry wzrostu barczysty i kazda slini sie na jego widok. Raz jak widzialem jego kolezanke to wkolo niego lataly z obiadkami i jedzonkie matka z corka :D A kobiety ma co tydzien inna. Jedyna roznica jest taka ze kobiety nie maja w ogole poczucia realizmu jak faceci. Najpierw robia sobie dzieci z wlasnie takim przystojniakiem ktory ma dzieciaki z masa innych idiotek a pozniej mysla ze nadal nalezy im sie taki fajny facet bo takiego mialy. A zycie pokazuje ze zupelnie nikt ich nie chce. a one czekaja na swojego ksiecia albo chca wrocic do jakis swoich bylych ktorzy byli dla niej wczesniej niewystarczajco dobrzy.

Gość gość
gość dziś Jakiego k***a realizmu? :D 99% ludzi nie ma poczucia realizmu, więc nie pieprz głupot :D

Gość gość
Kobieta zwiąże się z największym degeneratem byle by był przystojny. Nieważne czy pije, ćpa, gwałci dzieci czy morduje szczeniaczki. Faceci natomiast trochę rozumu mają i nawet jeżeli laska jest ładna ale zawiewa od niej patologią, degeneractwem czy chorobami psychicznymi to bedą jej unikać, no chyba że tylko na seks ale o związku nie ma mowy.

Gość gość
13:46 Ale jedni i drudzy mają nierealną wizję życia.

Gość gość
wiesz moze nie widzisz roznicy jak facet bierze sobie na seks tylko jakas patologie i nie chce z nia miec nic wspolnego poza lozkiem a jak ladna dziewczyna bierze sobie faceta alkoholika i rujnuje sobie cale zycie? To wlasnie jest poczucie roznicy realizmu kobiet a mezczyzn.

Gość gość
Autor ma 100% racji. Stad tyle gadania, ze to podobno mezczyzni boja sie pieknych kobiet skutkiem czego rzekomo piekne, wyksztalcone itd. kobiety sa same. Jest sporo fajnych mezczyzn ale nie idealnych wiec sa olewani.

Gość gość
gość dziś To żadne poczucie realizmu, bo nadal jak te dzieci myślą, że życie jest super.

Gość gość
Tak jak różne są kobiety, tak mają różne potrzeby jeśli chodzi o mężczyznę. Ja na przykład uwielbiam ciszę i spokój i w życiu bym się nie związała z kimś kto by mi miał te ciszę zakłócać. A wielu mniej inteligentnym i prostym kobietom imponują halasliwi głośno i arogancko wypowiadający się mężczyźni. Ale i tak najlepszą opcją dla mnie jest bycie singielką. Mogę robić wszystko co lubię.

Gość marawstala
TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś Czy ja wiem czy to taki czarny pijar : ) Może niedźwiedzią przysługę tym komuś wyreczasz : )

Gość gość
ale te małolaty som gupie. jak pisał JKM dla internetu byłoby lepiej, żeby niektórzy nie umieli pisać i czytać.

Gość gość
gość dziś nie wiesz co tracisz