Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za prawde powiadam wam; dobra kobiete poznacie po tym, czy w dniu waszego...

Polecane posty

Gość gość

Slubu dziewica bedzie. Zla i niegodziwa kobiete poznacie po tym, ze juz nie ma blony dziewiczej. Jest wowczas wysokie prawdopodobienstwo, ze ta kobieta uzywana jest. Porownac mozna taka do garnka z zupa, do ktorego wszyscy mezczyzni pluja. Chcieli byscie jest zupe z garnka, ktory sluzy za spluwaczke? To dlaczego chcecie poprawiac po kims?

Gość Michał121212
Dlaczego uwazasz, ze hitler chcial to stlamsic? (o stalinie juz nie wspominajac). Temat zalozylem ja. :)

Gość gość
Idiotyzm, to po co wam po ślubie zła i niegodziwa kobieta? Sami żryjcie srakę z penisa

Gość gość
Michał121212 dziś No wam, albo ma błone, albo jej nie ma i nie ma wykrętów, a jak nie ma to jest zła, i nie ma wykrętów, że dała się mężowi na nierząd namówić.

Gość gość
Michał121212 dziś Ja bym się porzygał, jakbym miał wsadzać prącie tam, gdzie dzień wcześniej była moja sperma i wyrusy.

Gość gość
Michał121212 dziś No ja wiem, że Ty się nie brzydzisz poniewierać żony i robić z niej dziursko do używania.

Gość gość
Michał121212 dziś Ale robić z dziewicy szmate do wycierania spermy już sie nie brzydzisz? Typowy fan dziewic, co go niby seks na ostatnim miejscu interesuje ;D