Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każda normalna kobieta ma mężczyznę

Polecane posty

Gość gość
15:55 jest jeden prymityw który ma brzydką mordę ale uważa ze każdą kobietą powinna żyć pod jego dyktando ;)

Gość gość
Fiutonos?:)

Gość gość
A ja nie rozumiem jak ktoś ma czelność mówić co kobieta może a co nie

Gość gość
Nie mam i nie chce , jakaś kara mnie za to czeka ?

Gość gość
Jak jestes lesbą to nie, tylko nie wiem po co sie tu udzielasz

Gość gość
Bardzo mi sie podoba ten postep. Precz z facetami ;) he he dajemy rade bez was

Gość gość
hehe te robale nie moga zniesc ze kobiety staja sie niezalezne i nie potrzebuja juz ich marnych zarobkow, nedznego kindybala i smierdzacych skarpet :D :D :D

Gość gość
Co wy się tak rzucacie? Mam wrażenie że same stare panny i lesby zaraz się tu zlecialy. Dla was wszystko jest albo czarne, albo białe, nic pomiędzy. Skoro każda normalna to też każdy normalny!!

Gość gość
Gdyby kazda kobieta odrzucala faceta mowiac: ty mi tu nie bedziesz rzadzil to byliby sami starzy kawalerowie ;) i musieliby spuscic z tonu zeby miec do kogo sie tulic a tak to maja za dobrze i wydziwiaja szukajac kochanek

Gość gość
A co gorsza coraz wiecej kobiet zabawia sie mezczyznami i ich porzucaja :D a oni liczyli ze znajda zone. Role sie odwracaja. Moze za kolejne 10 lat to kobiety beda dyktowac wszystkie warunki he he

Gość gość
Debil pociupciał sobie wdowe, po tym jeszcze bardziej pokochał rozwodkę i się zdenerwował, że panna go olała. W miedzyczasie zarzeka sie, ze zabilby zone, gdyby go zdradzala. Na szczescie jej nie ma, jakas pozyje jeszcxe kobitka. Czy on jest normalny? Czy można go traktować poważnie?

Gość gość
16.15 "Skoro każda normalna to też każdy normalny!!" Czyli każdy normalny mężczyzna ma mężczyznę? No nie wiem, to by chyba oznaczało, że.. każdy normalny to pedał :O

Gość gość
Widac "normalnosc" w tonie wiekszosci "wypowiadajacych" sie uzyszkodniczek:D "silnych" i "niezaleznych", "szczesliwych" singielek, ktore wlasciwie co pokazuja swoja jawna agresja i zlosliwosciami, procz kompleksow i zazdrosci? Tez mi obraz osobistego szczescia - opluwac i emanowac wrogoscia to wszystkiego co jest inne:D Doslownie PARE wypowiedzi jest jako tako stonowanych - moze doswiadczeniem zyciowym, moze dobrym charakterem. Reszte mozna zakwalifikowac jedynie jako reakcje wynikajace z frustracji prostym faktem - nie znalazl sie nikt, kto by chcial sie z takim mentalnym szambem meczyc na dluzsza mete. I stad widac roznice miedzy singielstwem "z wyboru" a singielstwem bez wyboru, wywolanym czynnikami zewnetrznymi, w sklad ktorych wchodzi kompletny brak zainteresowania antyspolecznym marginesem mentalnosci. Nie pozdrawiam frustratek - dobrze sie stalo, ze sie nie siejecie po swiecie.

Gość gość
:D Ta wyzej wypowiedz tez bardzo szczesliwego singla

Gość gość
17.26 jak tu nie być sfrustrowana jeśli jakieś 90% facetów to doopki, kłamcy, kobieciarze, postaki, mamisynkowie, agresorzy itp? I nie, nie tylko ,,modele" tacy są, również całkiem przecietni faceci z wyglądu tez tacy są. Porządnych facetów jest baardzo mało, kobiety to rozumieją i nie chcą juz byle jakich związków ,,aby tylko był", chca same sobie radzić, być niezależne finansowo i nie gnic przy jakimś Januszu który i tak prędzej czy pozniej zdradzi jeśli nadarzyła się okazja. Mnie życie nauczylo żeby nic nie poświęcać dla faceta bo nie jesteście tego warci! Przede wszystkim inwestycja w siebie i robienie tak żeby sobie dogodzic a nie poświęcanie siebie dla faceta. Kobiety madrzeja, przynajmniej te silniejsze które nie potrzebują faceta na zasadzie ,,byleby był".

Gość gość
"Każda normalna kobieta ma mężczyznę " - co za durne stwierdzenie, coś w stylu jak ten post o konieczności umiejętności gotowania aby wyjść za mąż. Ja akurat mam męża, ale nie uważam żeby to był wyznacznik czy jestem normalna czy nie. Z drugiej strony nie wiem skąd tyle postów w stylu cyt: "Każda normalna kobieta ma męskiego roszczeniowego pasożyta w doopie, faceci wymagają chodzenia do pracy , ogarniania domu , rodzenia dzieci a w restauracji nawet kawy nie postawią bo " kobiety to materialistki" - jakich wy ojców miałyscie, że taki wzorzec związku wyniosłyście. Ja np chodzę do pracy bo nie chciałabym być kurą domową, ogarniamy dom razem, urodzić w tym związku tylko ja mogłam, ale mąż mi pomagał i pomaga przy dzieciach.

Gość gość
Jak tu nie być dupkiem skoro 100% bab jest totalnym ścierwem z którego aż wylewa się prawdziwy potok pomyjów?I wyjaśnijmy coś sobie-nie jesteście same bo wy tak sobie wybrałyście,jesteście same bo nikt nie chce takich wulgarnych ,prostackich bezmózgich księżniczek które potrafią spalić wodę w czajniku.W dodatku wy wszystkie macie mentalnośc kilkumiesiecznego bachora :/ Powinniśmy wziąć przykład z muzułmanów i całkowicie zniewolić baby coby sobie nie pozwalały za dużo.Żegnam i nie pozdrawiam was,mało tego,zycze wam byście zostały brutalnie zgwałcone i zamordowane przez stado czarnuchów :)

Gość gość
Nie żadne lesby nie stare panny , bo ja mam 21 lat a mam takie poglady