Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każda normalna kobieta ma mężczyznę

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

Gość gość
a nienormalna ?

Gość gość
Znam wiele normalnych kobiet, które chłopa nie mają. Jedyną tego przyczyną jest to, że nie grzeszą one urodą.

Gość gość
Bzdury gadasz, czesto normalne i wartościowe kobiety są same bo faceci nie spełniają ich wymagań, a one szukają podobnych sobie. Wokół pełno buraków i nie ma w czym wybierać, taka prawda. A byle jakiego, owszem łatwo znaleźć, wystarczy byc w miarę ładna

Gość gość
mnie może mieć każda i nie musi być ładna

Gość gość
ja jestem normalna i mam kobietę :D po 11 latach małżeństwa, nigdy więcej mężczyzn

Gość gość
powinnyście mnie jeszcze mieć do pomocy skarby

Gość gość
nie ma opcji, świetnie dajemy sobie radę :D a na myśl o facetach mam odruch wymiotny 🖐️

Zdefiniuj ''normalność'', po czym zestaw swoje oczekiwania z aktualnymi ''normami'' społecznymi, a następnie zorientuj się, czy związki wciąż są na ogół tworzone... ciekawa jestem Twoich wniosków :P

Gość gość
Są ważniejsze rzeczy w życiu, niż facet.

Gość gość
Każda normalna kobieta ma męskiego roszczeniowego pasożyta w doopie, faceci wymagają chodzenia do pracy , ogarniania domu , rodzenia dzieci a w restauracji nawet kawy nie postawią bo " kobiety to materialistki "

Gość gość
A do czego niby potrzebny jest facet ? Co oferuje facet czego kobieta nie może zaoferować sobie sama? Dla kawalka mięsa w spodniach nie będę brala całego barana

Gość gość
Jak czytam tę tematy jak 50 letni janusze , których żony pracują , gotują , odchowaly dzieci , lizaly doope mezusiowi a na koniec Januszek pisze że " żona się zapuscila i jest obrzydliwa , szukam kochanki" to dziękuję za taki układ w którym to kobieta ciągle traci a na koniec zostaje zmywakiem do podłogi , podlego niewdziecznego januszka, szukaj farfoclu naiwnych gdzie indziej i się nie nazywaj "mężczyzna " na to zasługuje 5 % populacji , ty jesteś facetem

Gość gość
Ha ha ha ha ha podoba mi sie to. Wreszcie kobiety RZĄDZĄ :D

Gość gość
13.21 dokładnie!

Gość gość
dziś Ha ha ha 10 lat temu nikt nie napisalby tak. A teraz juz niemal kazda wypowiedz jest taka. Czasy sie wreszcie zmienily. Kiedys czulam sie jak prekursorka idei ze bez mezczyzny zycie jes prostsze bo traktuja i ze nie mam zamiaru byc lokajem :D to wtedy niemal kazda kobieta byla oburzona i mezvzyzni tez. A teraz jest odwrotnie, kobiety nie chca byc lokajami i maja to gdzies :D i bardzo dobrze

Gość gość
Ha ha ha ha mam byc normalna w twoim rozumieniu i byc czyims zakladnikiem, wiezniem, lokajem, grzecznym, wiernym mopsem, kucharka, sprzataczka, kochanka, zona i odejsc jak jasniepan powie: kocham Cie, ale poszedlem do innej bo sie upilem :D interes zycia :D

Gość gość
A przepraszam bardzo z jakiej racji kobieta ma " ucierac doope "męskiego leniwca skoro dostała od natury słabsze ciało i gorsze warunki fizyczne ? Czemu meska swinia namawia na dziecko , kobieta sobie niszczy ciało a później temat " żona po ciąży mnie brzydzi - odchodze" nie doczekanie moje , dildos jest tańszy a koty fajniejszie w dotyku

Gość gość
Każda normalna kobieta ma pracę , pasję , super kotka a faceta do wyra żeby sobie zrobić dziecko i wypad z baru brudasie , ani myślę komuś prać skarpety za to że laskawy jaśnie panicz uraczy moje życie swoją obecnością

Gość gość
I jeszcze bedzie wprowadzal dyktature a na koncu powie: kochanie wybacz to nie mialo znaczenia tylko ciebie kocham, nie Iwone,Karine, Monike. :D

Gość Weridio
katolicko-narodowe buractwo chce wmówić innym, że ich zoologiczna prymitywność to norma. Nie z nami te numery Brunner! Prawda jest taka, że każdy żyje jak lubi, a reszcie nic do tego.

Gość gość
to kler katolicki hoduje to polskie buractwo więc jeśli chcemy wyższej cywilizacji to kler należy wysłać na Madagaskar.

Gość gość
kler katolicki chce z antysemity Hlonda zrobić świętego. No niezłe jaja sobie robią z ludzi. Następny w kolejce będzie cwaniak i wyłudzacz o. Muchomor?

Gość gość
14.03 Zawsze możesz odpowiedzieć: wybaczam kochanie ale wyp... do tych bez znaczenia i niech cię więcej moje piękne oczy nie widzą, bo dla mnie nie znaczysz już NIC ;)

Gość gość
kler jest wredny i działa podstępnie

Gość gość
dziś Heh no jak nie ma dzieci to moze tak powiesz. Gorzej jak sa i ma sie juz 50 lat a maz nagle dostal wiatru w zagle i lata zkwitka na kwiatek. To by kazdego zdolowalo

Gość gość
Coraz wiecej feministek na swiecie jak i starych kawalerow. Jednka szczescia w ich ocAch duO nie zaobserwujesz bo nivy ciesza sie niezaleznoscia j wolnoscia, maja w d***e tk co narzuca im partner, partnerka ale czegos im brakuje. Wielu mezczyzn tez ma juz dosc wymagan kobiet- zarobki, utrzymanie domu, napraw cos , zrob remont , podzial obowiazkow domowych itd. Gdzie to kobieta rozdaje karty lacznie ingerujac w garderobe faceta a sama czesto chodzi w pseudomodnych ciuchach.

Gość gość
To faceci mają desperacje na punkcie kobiet , większość moich koleżanek mowi z uśmiechem na ustach ze lubią być same albo że im się marzy murzyn z wielkim pytonem to raczej faceci mają same wymagania , kobieta chce mieć dziecko a ten nie bo musi zarabiać bo musi być najpierw to to i to w ten sposób to można macierzyństwo odkładać 1000 lat , wolę zajść w ciążę z jakimś przystojnym Niemcem poprzez przygodę

Gość gość
Czy na tym temacie sa tylko lesby?