Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie mogę na to patrzeć ,,czemu jest tylu młodych spasionych

Polecane posty

Gość gość

Facetów ,w Polsce liczba otyłych facetów przewyższa już liczbę otylych kobiet , jak ja mogę szukać sobie faceta na męża i ojca jak mnie jego widok obrzydza i ciężko o jakiś seks ,,litości

Gość gość
albo Avril Lavigne np.

Gość gość
mam 181 cm i 73 kg , chcesz mnie słonko ?

Gość gość
za malego masz pindola kochasiu 🖐️

Gość Bicu
No coś ty, przecież wy takich tłustych "misiów" kochacie, a jak facet ma trochę mięśni to już go nienawidzicie.:o

Gość gość
Chyba cię boli głowa że któraś by chciała takiego spoconego wieprza który chrumka w nocy pod lodowka

Gość gość
Bzdura. Statystyki podają że jest znacznie więcej kobiet z nadwagą w Polsce. Według statystyk prawie połowa kobiet w Polsce ma nadwagę. Gubo powyżej 40 procent. Poza tym wy lecicie właśnie na spaślakow z brzuchem piwnym, pieniędzmi z przekretow i rozlazłym tatuażem na ramieniu.

Gość gość
Na otyłość w Polsce cierpi 64 procent mężczyzn i 49 % kobiet , więc jest więcej upasionych facetów

Gość gość
Czyli 64 procent facetów w Polsce to według kobiet ciacha, bo laski lecą na otyłych spaślakow po cyklu na metanabolu z grubym koscem, wyrokami, ryjem przestępcy i brzuchem od piwska. Więc na co narzekasz? Tyłu macie facetów w Pl w waszym typie i jeszcze źle?

Gość gość
To sam ssij im pale , jak się takich brzydze :o

Gość gość
według statystyk imbecylu 60% facetów w Pl i prawie 50% kobiet ma nadwagę. Najgorzej wypada Islandia. Badania mówią, że mieszka tam aż 60,9 proc. kobiet otyłych i z nadwagą, a także o ponad 10 proc. więcej (ok. 72 proc.) mężczyzn borykających się z tym samym problemem. Jak sprawa wygląda w Polsce? Odsetek ludzi ''przy kości” dla kobiet wynosi 49,4 proc., zaś dla mężczyzn 64 proc. Dane z dziś , WP

Gość gość
O prawie 20 % więcej jest grubych facetów niz kobiet . TO widać na plaży . Idzie parka z 2 małych dzieci , kobieta szczupła zadbana a facet z brzuchem jakby nosił tam trzecie dziecko . Zastanawiam sie czy takiej kobiecie nie przeszkadza taki gruby facet który nie widzi własnego penisa?

Gość gość
gość dziś popieram.Widać kolega gustuje w panach typu bears.Pewnie go ojciec molestował jak był mały

Gość gość
16:20 Jak widać piękne panie też gustują. Skór ktoś widzi takie rzeczy jak wypowiedzi powyżej o plaży, więc o chuj się czepiacie? Że prawdę pisze? Własnie na takich lecicie. Szczupły facet to dla was pedalstwo i tyle. Lecicie na spasionych neardentalow, którzy po cyklu na metanabolu zrobili się miskami, bo po zejściu z cyklu się tyje, ale została im za to żyłka do biznesu, zryty łeb i grube kości.

Gość gość
ty głupi jesteś czy tylko udajesz? Nudzi ci się dla trollingu?Lecą na grubych? Może wyjdż ze swojej jaskini, albo poleć gdzieś do ludzi , bo bredzisz jak potłuczony.

Gość gość
Głupi? Jakoś ciągle wychodzę i widzę atrakcyjne kobiety ze spasionymi, wytatuowanymi miskami i wyj*****m brzuchem, więc mam udawać że tego nie widzę i zakłamywać rzeczywistość jak do tego jeszcze wy same piszecie idiotki, że laski chodzą z takimi a minutę później, że nie mam racji?

Gość gość
gość dziś mam 18cm i gruby i chwalony za robotę