Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna ale zgorzkniala dziewczyna

Polecane posty

Gość gość
To smutne ze ryczala pol roku :( moze pociesz ja

Gość gość
Dominika?

Gość gość
no to albo uwodzi i rzuca, obraża (serio, pociąga Cię ktoś, kto z taką łatwością sypie epitetami?) albo nie wychodzi do ludzi jak ma 23 lata to w tym wieku ma się jeszcze różne problemy, nieukształtowany charakter itp.

Gość gość
SERIO? jak ma sie ładną twarz i ciało to jest obowiązek mieć idealny charakter?? Widać ojciec ją bił albo coś w tym stylu, to jej sprawa nei twoja.

Gość gość
Pewnie ma zryty beret, wiele Polek tak ma.

Gość gość
Od razu bil ? JA tez tak mialam, ale to byl okres przejsciowy nie przyznalam sie nikomu ale wynikalo to z ...mojego narcyzmu:D czulam sie lepsza od facetow a brak odpowiedniego zainteresowania mnie jeszcze bardziej wkurzal, potem spotkalam chlopaka ktory mnie oszukal i zrobil swinstwo po rozstaniu i to przewazylo. wtedy zaczelam ich swiadomie ranic ,wyzywac,,rozkochiwac i zdradzac choc wczesniej to bylo nie do pomyslenia. Tez ich wyzywalam. a ojciec mnie traktowal zawsze jak ksiezniczke niczego mi nie brakowalo,bylam kochana przez rodzicow, mialam przyjaciol,szczesliwe dziecinstwo. materialnie tez wszystko bylo zapewnione. to nie trauma z dziecinstwa.

Gość gość
tak, to może być narcyzm, egocentryzm i przypatrz się, jak się odnosi do kobiet... czy jest naprawdę taka fair wyzywanie kogoś bez powodu to jednak przeginka

Gość gość
"To teraz 100 innych nieszczesnikow tez zostanie potraktowanych jak s**t i sie wyrowna? To sie nie dziwuj. " Prawda. Ja kiedyś byłam taką laską za młodu. Wszystkich przystojnych starających się traktowałam jak g****o. Zastanawiałam się kilka lat później dlaczego się tak zachowywałam skoro żadna normalna dziewczyna nigdy by nie odrzucała takich szans i po namyśle stwierdziłam, że moje zachowanie to była podświadoma zemsta za czasy gdy byłam jeszcze nieopierzonym podlotkiem i nikt w szkole mnie nie dostrzegał podczas gdy inne dziewczyny dostrzegali i z nimi chodzili. Było to dla mnie doświadczenie przykre bardzo. Dopiero jak dorosłam i wypiękniałam, gdy zaczęłam zwracać na siebie uwagę to poczułam, że teraz to ja jestem górą i teraz to ja będę ich traktować jak zero, żeby poczuli to co ja czułam przez te wszystkie lata.

Gość gość
Przecież takie kretynki się olewa, biegają za nimi tylko jakieś pisdusie bez jaj.

Gość czerwonamiska
Może ją zmienisz?

Gość gość
""ale wynikalo to z ...mojego narcyzmu smiech.gif""" A wiesz co to jest narcyzm? To jest zaburzenie osobowości wymagające leczenia i sprawiające że osoba która to ma cierpi. Jeśli ta osoba ma "narcyzm" to znaczy że jej rozwój psychiczny nie jest prawidłowy i ma poważny problem.