Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna ale zgorzkniala dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Znam pewna piękna jak aniolek dziewczynę ,,bardzo dziewczeca niewinna uroda ale jej zachowanie naprawdę odstrasza , mogła by mieć większość facetów a woli ich rozkochiwac rzucac ,,nazywac nieudacznikami ,śmieciami ,jak myslicie czy ona miała jakieś ciężkie dzieciństwo ze musi robić takie rzeczy ? Mogła by znaleźć że swoją urodą bogacza , sportsmena kogo kolwiek a jest sama i sama sobie to funduje

Gość gość
Moglaby mieć zboczeńca, który zmuszałby ja do anala a ona nie chce, nienormalna?

Gość gość
na pewno nie ma tapety >? ten aniołek ?

Gość gość
No chyba wiem jak wygląda kobieta z delikatnymi rysami twarzy a jak z np konska twarzą

Gość gość
Moze za bardzo sie napraszaja, moze klamia bajeruja i mdli ja juz od tych ludzi wiec ich odstrasza po chamsku bo nie rozumieja?

Gość gość
poza tym to nielogiczne skoro tak piękna ze moze miec bogatego , to jak mogłaby takiego wyzwac od nieudaczników

Gość gość
Moze tak sie zachowuja to ich tak traktuje? Chyba bez powodu nikt nie jest zgorzknialy.

Gość gość
A slyszales jak ich wyzywa czy tylko ktos Ci opowiadal zebys czasem sie nie bral za nia?

Gość gość
Wlasnie te najpiękniejsze są najbardziej zgorzkniale ,,często widzę takiego napuszonego dzikusa który np ma ciało jak seksowna kobieta a twarz dziewczęca słodka , prawda jest taka , że taka dziewczyna to TROFEUM dla doopkow którzy się chcą zabawić dlatego tracą zaufanie

Gość gość
jesli ona nie ma umysłu jak brzytwa to słodka laleczka to dobry łup, jak ma umysł rozkocha prawie każdego

Gość gość
To co sie dziwujesz ze potem ona ich traktuje jak TROFEUM i sie nabija robi smaka i znika? Sami chcieli to dostaja za swoje.

Gość gość
a napuszyny dzikus to tylko prymitywna dziewucha , i założę się ze jak się zmyje blask padnie, oceniajcie piękno bez żadnych mazideł ,

Gość gość
jaa jestem brzydka

Gość gość
To rozkochuje i porzuca bo przeciez miala byc TROFEUM wiec TROFEUM staje sie facet dla niej. Co daja to dostaja. Watpie ze porzadnego goscia tez traktuje tak samo. Widocznie stwierdza ze chodzi im o jedno a ze sie przeliczyli i zakochali choc chcieli zaliczyc to jyz ich problem. Chcieli wyrzadzic zlo to sami go doswiadczyli. To chyba sprawiedliwe?

Gość gość
W sumie pamiętam jak chodziła z facetem o urodzie dosłownie govna wykorzystał ją i zostawił , mimo że wszyscy jej mowili że jak taka laska z takim oblesnym ogrem

Gość gość
alez głupoty wypisujesz, zakochany facet to zakochany a nie przelatywacz, ide bo tu dzieciarnia siedzi

Gość gość
22:53 no właśnie ona się prawie wcale nie maluje , ma kobiece ciało a twarz 16 latki z japońskich p****li mimo że ma 23 lata

Gość gość
a ze ktos mówi kocham tez nie znaczy ze kocha, jak ktos leci na slodkie słówka to inna rzecz

Gość gość
A ten o tej kiepskiej urodzie to niby przelatywacz? Pewnie zgrywal zakochanego i szkoda ze nie rozkochala go i nie rzucila tez by dostal nauczke.

Gość gość
no mnie twarz dziecka nie podnieca sorry

Gość gość
Nie twarz dziecka tylko młodo wygląda , skórę ma jak porcelanowa lalka

Gość gość
Jest baaaaaaardzo podobna Rosjanka do niej karina sycheva

Gość gość
Walisz konia dziecko neo? Ja pierdole.

Gość gość
Tak ten brzydki facet obiecywał jej rodzinę dzieci a skończyło się ze ja wydoopcyl i zostawił

Gość gość
Czyli jednak kiełbaso podniecal cię fjutonos. A tak zaprzeczalas.

Gość Ana 345
Szczerze? Jak miałam dwadzieścia kilka lat teź byłam mega laską za , którą oglądało się wielu facetów na ulicy ( strasznie mnie to wkurzało). I wiecie co? Też rozkochiwałam facetów w sobie i ich rzucałam ponieważ większość z nich chciało traktować mnie jak trofeum, którym można pochwalić się przed kolegami i oczywiście prawie wszyscy chcieli zaciągnąć mnie do łóżka... Jej zachowanie pewnie wynika z tego, że jakiś mężczyzna ją zranił i teraz się mści albo boi się komuś zaufać... Prawda jest taka, że ładne dziewczyny bardzo często są podrywane przez badboyów bo Ci normalni, wartościowi mężczyźli często wstydzą się do nich podejść i odezwać.

Gość gość
chciałby :D

Gość gość
Zastanawia mnie czemu ona żyje w swoim świecie , nie wychodzi już do ludzi , faceci szybko ją irytuja i nie chce z nimi gadać , dla kobiet jest miła

Gość gość
Szkoda patrzeć jak marnuje sobie życie bo ja shrek posunal kilka razy i zostawił

Gość gość
To jak obiecywal rodzine i kochala ho a on ja zostawil to zachowal sie jak dojrzaly facet prawda? To teraz co sie dziwujesz masz odpowiedz widocznie tez rozkochuje i traktuje ich jak mieso. A ten koles stwierdzi na koncu ze jednak ja chce a ona wtedy stuknie go i porzuci jak on ja i znajdzie pieknego i jemu serce oeknie.