Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego porzadny mezczyzna ma male szanse na ojcostwo?

Polecane posty

Gość gość

Taki mezczyzna to cos dobrego nie tylko dla dziecka ale i kobiety przeciez.

Gość gość
Porzadny ma duze szanse , twoim problemem jestto , ze ty jestes psycholem niepotrafiacym nawiazac relacji z kobieta , oraz masz dziwne ciagatki do dzieci :)

Gość gość
Porzadny jest zbyt normalny/przecietny a to jest nieatrakcyjne dla kobiet. Akurat psychole maja kobiety. Posluchaj troche ludzi.

Gość Host
To nie ja założyłem ten głupi temat. Ktoś ma tu wysokie mniemanie o sobie, ja raczej skromny jestem.

Gość gość
porządny nie ma z tym najmniejszego problemu problem mają psychiczne, nieudaczne męskie peesdy, które uważają się za porządnych, a de facto nie nadają się ani do związku, ani do rodziny. i bardzo dobrze, że nigdy jej nie założą

Gość gość
Porządny naprawdę nie oznacza aspołeczny, niezdolny do nawiązywania relacji z kobietami i utrzymania rodziny. To jest naturalne, że tacy faceci nie mają kobiet, jak w naturze - samce beta nie są dopuszczane do rozrodu. Tak to działa. Nie każdy powinien się rozmnażać..

Gość gość
Ja mam porządnego męża i mamy dwoje dzieci, moje dwie sąsiadki też mają pracowitych, porządnych mężów, do pracy, a po pracy w domu z dziećmi, na imprezy tylko razem, wszyscy pracujemy. Ale my 3 jesteśmy przeciętne z wyglądu, dobrze wykształcone, ale z twarzy takie sobie. Może źle szukasz, może szukasz pięknych kobiet, a jakbyś się zainteresował porządną, ale przeciętną z wyglądu to już miałbyś rodzinę i dzieci?

Gość gość
Z braku porzadnych kobiet porzadni mezczyzni w czesci beda samotni

Gość gość
Porządny mężczyzna, to przede wszystkim mężczyzna zapewniający kobiecie stabilne bezpieczeństwo. Chyba tobie tylko się wydaje, że jesteś porządnym mężczyzną.

Gość gość
Znow jakas materialistka o kasie

Gość gość
Taa, juz widze jaki to porzadny facet. Moj kolega ze studiow tez sie za takiego mial. Wszystkie dziewczyny przed nim uciekaly jak oparzone. A prawda jest taka ze byl totalnym syfiarzem, w jego mieszkaniu (nawet juz wlasnym po studiach) smierdzialo oblednie, o siebie tez nie dbal (mam na mysli zarowno higiene jak i ubior - np zakladal buty wizytowe do ortalionowych krotkich spodenek), do tego mega jego skrajnie prawicowe i nacjonalistyczne poglady odrzucilyby chyba nawet samego Pilsudskiego. Fakt, byl uczciwy i "porzadny" wobec kobiet. Ale cala reszta przekresla zycie z takim czlowiekiem.

Gość Host
@gość dziś To prawda i właśnie dlatego tacy faceci zamiast być w związku są najczęściej nianiami do dzieci,nieraz znajdują pracę w szkole, bo tu mogą się spełnić. Znam kilku takich @gość dziś Tacy mężczyźni do pewnego wieku nawet nie zdają sobie sprawy że tak są postrzegani,że tak są odbierani przez kobiety, a przecież kumple w ogóle na takie szczegóły nie zwracają uwagi, nie wiedzą że coś jest nietak i jak to naprawić. Starają się być "porządni" ale ciągle coś nie gra, nie są temu winni. Po wielu latach to zauważają. Natomiast ,jak wspomniałem są 2 oddzielne kwestie: 1)związek z kobietą i ojcostwo 2)wychowanie dzieci, opieka nad dziećmi Te rzeczy trzeba oddzielić,gdyż ten sam facet który jest aseksualny dla kobiety może być świetnym opiekunem dziecka.Nie musi ,ale może. Dla wielu kobiet te 2 rzeczy są tożsame,ale są oddzielne

Gość gość
Ale zeby zostac tym ojcem, to trzeba jednak jakos kobiete do siebie przyciagnac. A jak pisze gosc z 21:01, facet co ma tak bardzo na bakier z higiena wlasna czy domu raczej nie rokuje na powaznie. Oczywiscie, jakas tam szansa jest ze znajdzie sie taka co bedzie sie jej chciało go zmieniac i wszystkiego uczyc, ale po co? Czy jest sie z kims po to zeby go przeprogramowywac? No i te poglady polityczne...

Gość gość
Ja piertole, a ten dalej ta sama spiewka 'zapodaje ' od roku ten sam belkot, jak zdarta plyta, kto mu tak tej j****y czerep zryl , czasem sie zastanawiam, a moze taki p******y sie urodzil?

Gość gość
Zgadzam się, każdy facet czy porządny czy nie ogląda się za złymi kobietami, jak się szuka żony to nie ślini się na widok wytapetowanych glonojadów, tylko szuka się przeciętnej szarej myszki, a takich na pęczki i żadna nie ma faceta.

Jeśli facet nie jest pociągający fizycznie to nie ma znaczenia, że jest dobrym materiałem na partnera i ojca dziecka. Skądś przecież się alimenciarze biorą, prawda? Dla kobiet od tego by dziecko miało dobrego ojca ważniejsze jest mieć mokro w majtkach przy facecie.

Gość gość
Aleksander, idz wypluc swoj jad gdzie indziej. Nigdy mnie nie pociągal typ macho z dyskoteki. Natomiast rowniez nie jestem zainteresowana "porzadnym" facetem, niedecyzyjnym, uwiazanym do mamusi, ktory nie ma zadnych pasji, z nieciekawa praca (nie mam tu na mysli zarobkow). Bo taki czlowiek calosciowo jest nieciekawy. Tak samo jak nie jest pociagajaca kura domowa z tlustymi wlosami, zaniedbana, z 40 kg nadwagi, co chodzi od garnka do garnka, z ktora nie ma o czym porozmawiac, bo nic nie czyta i nie wychodzi z domu. Co tu chcesz negowac? Jest jeszcze cale spektrum ludzi od brudasa nudziarza a wysolariowanego dresa.

dziś "Nigdy mnie nie pociągal typ macho z dyskoteki" Masz rację, nie pociągał... dopóki nie spotkasz takiego, który Cię będzie pociągał. Wtedy powiesz "co mam zrobić, po prostu się zakochałam, serce nie sługa". Znasz jakiegoś alimenciarza, który miałby problem z kobietami? Znasz jakąś kobietę, która stwierdziłaby, że byłaby w stanie związać się z d... który nie płaci na własne dzieci? Deklaracje kobiet można sobie...., praktyka pokazuje jaka jest rzeczywistość.

Gość gość
porządny facet to nic nie dostanie,za samo bycie porządnym. Kobiety mają to w d.. i nic nie poradzisz

Gość gość
Bo w tym caly jest ambaras zeby dwoje chcialo naraz. Ps jakich kobiet szukasz? Pieknych i wymagajacych zapewnienia im statusu materialnego? Czy jest Ci to obojetne. Podrywasz sam czy czekasz az Cie poderwa? Na jakiej podstawie twierdzisz ze jestes porzadny?

Gość gość
Moj maz jest porzadny i razem zyjemy szczesliwie 16 lat i dzieci mamy Dziwne?

Gość marawstala
W czym problem? Przewaga kobiet takiego szuka : )

Gość gość
jako porządny należy rozumieć pasywny,nie narzucający się,czekający na inicjatywę kobiety. Taki nad którym można dominować

Gość gość
Haha , nalezy rozumiec? Nie osmieszaj siebie, taki mezczyzna to nie jest porzadny, tylko zyciowo cipowaty . Porzadny to odpowiedzialny, szanujacy swoja rodzine, zaradny z mocnym kregoslupem moralnym

Gość gość
Dzisiaj panuje feminizm walczacy z dobrym wzorem mezczyzny. Troske nazywa tyrania a tyranie nazywa meskoscia. Dzisiaj przecietna polka woli byc ponizana przez muzulmanina niz byc w normalnym zdrowym zwiazku.

Gość Host
gość Ty jesteś zwykłą g.wniarą ,marzycielką. Nie podoba ci się kulturalny nienarzucający się mężczyzna szanujący kobietę. A w drugim zdaniu piszesz coś odwrotnego że ma być szanujący swoją rodzinę. Narzucanie się i tyranie kobiety nie ma nic wspólnego z zaradnością.Można być zaradnym po trupach,a można spokojnie. No i czemu się dziwisz,że znajdujesz sobie faceta który jak się potem okaże nie nadaje się do prowadzenia rodziny,bo on ma inne zainteresowania. Przestaje się dziwić że coraz mniej związków i szybciej się rozpadają, skoro takie wymagania bezsensowne. Kobieta ma tak samo się czymś wykazać ,nie tylko facet. Zresztą kogo to obchodzi, zawsze można założyć rodzinę zastępczą,wychowywać dzieci i nie patrzeć na te durne fanaberie kobiet,które same nie wiedzą co chcą i co mają robić

Gość gość
Host ,skoncz juz ten swoj belkot , frustracie Nie bedziesz mial nigdy ani kobiety ani ( nie daj boze ) dzieci , bo jestes p*****lniety i ostro zaburzony ( co widac po twoich wpisach tytaj )

Gość Host
kobiety twojego pokroju z pewnością nie. Dzieci mam od zawsze i to nic nowego. A wątek zakładał inny facet, ciekawe dlaczego nic nie pisze

Gość gość
Haha dzieci masz od zawsze?? Ostatnio plakales ze jakies tam ci uciekly :)

Gość gość
13:34 rozumiem, ze byłbyś szczęśliwy ze gdy uprawiasz seks z kobieta, zupełnie jej nie pociągasz, nie podobasz jej się fizycznie a ona robi to tylko mechanicznie i podczas niego myśli tylko o tym ze "byłbyś dobrym ojcem" i czeka aż stosunek sie zakończy nie czerpiąc z tego żadnej przyjemności? ;p