Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraczka2018

Staraczki lipiec 2018

Polecane posty

Gość Staraczka2018

Hej hej

Gość Truskawkowa554
Hej

Gość gość
W sensie ze od lipca zaczynacie starania czy będziecie testować?

Gość Truskawkowa554
Ja zaczynam starania

Gość gość
To tak jak i ja. O które dziecko się starasz?

Gość Truskawkowa554
Mam już córkę 5 lat, na początku marca poronilam druga ciążę i teraz chcemy znów spróbować a ty?

Gość gość
A ja oczwarte. Mam syna 8 lat córkę 6 lat i syna 15 miesięcy. Starsi są oboje z września równo 2 lata różnicy. Jakby mi się teraz udało to by była ta sama sytuacja tylko ze Kwietniowi ale tez 2 lata różnicy

Gość gość
A ja mam 6 dzieci, ale jeszcze jedno mi się marzy. Serio. Chcemy zacząć starania teraz w lipcu, może uda się w wakacje.

Gość gość
Truskawkowa który masz dzień cyklu i ilo dniowe masz cykle? Zacznę się podpisywać bo trochę dużo gości jest. Ana, mama trójki dzieci z czwartym w planie

Gość Truskawkowa554
Dzisiaj mój 12 dc. Miesiączki mam nieregularne. Ostatni mój cykl trwał 60 dni. Przed ostatnią ciąża brałam tabletki antykoncepcyjne przez 4 lata. A wy który macie dc?

Gość gość
Ja mam 7 dc. Cykle jak w zegarku 27 dni zawsze Ana

Gość Truskawkowa554
Ana to masz fajnie. Mnie raz w miesiącu bardzo kłuje jeden z jajników więc raczej wtedy mam owulacje. Ciekawe kiedy w tym cyklu będzie te kłucie. Mierze temperature więc może i ona mi pomoże określić kiedy mam owulacje.

Gość gość
Truskawkowa ja na razie nie obserwuje się jakos znacząco właściwie to wcale po prostu się nie zabezpieczam i zobaczymy czy tak na spontanicznie się uda. Nigdy nie miałam problemu zobaczymy Ana

Gość Truskawkowa554
Ana ja mam teraz problem z zajściem. Miałam zabieg lozeczkowania po poronieniu i byłam w zeszłym miesiącu u ginekologa który stwierdził na usg ze była owulacja ale w ciążę nie zaszlam.

Gość gość
Ale wiesz to jeszcze nic nie przesadza. Tam jeden cykl to nic. Ja to mam nadzieje ze do końca tego roku się uda. Wiesz jakiegoś strasznego parcia to nie mam dlatego na razie na spokojnie ty tez nic nie licz nie doszukuj się. Martwić sie będziemy za pół roku. Może trochę za wcześnie od zabiegu zaczęłaś starania i tam się jeszcze nie wygoilo dobrze Ana

Gość Truskawkowa554
Lekarz powiedział że jest wszystko dobrze i możemy próbować. Zobaczę jaki będzie ten cykl jak znów będzie taki długi to pójdę do ginekologa żeby coś z tym zrobił.

Gość gość
Jak tam truskawkowa? Kiedy u ciebie wypada testowanie? Bo ja mam mieć miesiączkę 24 lipca jak nie będzie to robie test

Gość gość
Mnie się marzy kolejne dziecko ale 5 miesięcy temu miałam cesarke więc nie wskazane tak szybko zajść.

Gość gość
Truskawkowa co tam u ciebie