Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Beata

Co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość Beata

Mam meza od 15 lat byl to moj pierwszy facet i myslalam ze ostatni na cale zycie. Teraz jednak nie wiem czy tak bedzie bo uswiadomilam sobie ze chyba zyje w jakis ciaglych zludzeniach ze bedzie dobrze. Mamy dziecko 4letnie ktore bardzo jest za ojcem.Niestety ojciec za dzieckiem nie koniecznie. Nigdy sie z nim nie pobawi nie poczyta ,nieraz pujdzie na dwor jak powiem ale zadko. Od urodzenia w sumie sama wszystko robie przy dziecku od karmienia po mycie ubieranie itp a on nawet sie nie ruszy chyba ze mu powiem zeby np zrobil jej jesc to zrobi i czasem wykapie ale jak mu sie zechce. A tak po pracy zje i komp tv az do wieczora a potem spac idzie. A ja od rana do wieczora i tak dzien jak codzien czuje sie ze jestem sama . Chyba najlepsze bedzie zakonczenie tego zwiazku. Jak myslicie? Czy jest szansa ze sie zmieni? I zacznie sie dzieckiem interesowac .Mam wrazenie ze tylko go denerwuje i drazni bo za glosno mowi i ciagle cos mu przeszkadza . Jak to jest u Was? Jest szansa ze sie zmieni?czy lepiej dac sobie spokoj i zyc samej?

Gość gość
Porozmawiaj z nim o tym

Gość gośćBeata
Rozmawialam nie raz. Niestety maz nie widzi problemu i mowi ze sie czepiam.Ale o co o to zeby swoim dzieckiem sie troche zajal.przeciez nie zmusze.go do bycia ojcem ale nie moge zrozumiec jak mozna byc takim bezuczuciowym i nie miec nawet potrzeby na przytulenie dziecka.

Gość gość
Tacy niestety sa faceci