Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy mnie dręczyliście

Polecane posty

Gość gość

Debilu, każdy mój smutek, ból fizyczny napawał was radością i zachęcał do kolejnych drwin i dreczenia mnie, gdy nie poddawałam się szukaliście kolejnych sposobów na niszczenie mnie. Teraz los wam oddaje, jesteście osmieszani, poniżani a ty jako pomysłodawca cierpisz najwięcej. Nie sprawia mi to radości, choć myślałam że będzie inaczej. Po równi pochyłej toczysz się w dół i nawet szkoda mi ciebie, ale masz co chciałeś, tak kończą ci, co myślą że są najmadrzejsi i nic nikt im nie zrobi. Zrobisz sam sobie krzywdę, seksoholizm cie zniszczy, oddawanie złem za dobro, psie ogrodnika też.

Gość gość
Poważnie ? Brakuje wam teraz tego ? Niemożliwe !

Gość gość
Psychopatom i zboczeńcom zawsze brakuje tych, nad którymi mogą się znecać, gdy przypadkowo im krzywda zaczyna się dziać, wtedy wielkie cierpienie, strach i poczucie niesprawiedliwości ich ogarnia. Brak empatii jest objawem psychopatii.

Gość gość
Teraz tylko telemarketer ,głuchy telefon ,lub prowokacyjny temat ,jak wyżej ! Żałośni jesteście!

Gość gość
Będzie jeszcze gorzej, równia pochyła.

Gość gość
nie rozumiem tematu ani sensu. kim jesteś i kto cię "dręczyliście" :P

Gość gość
15:16 Ta równia pochyła ,coś mało pochyła ,skoro dalej działają i usiłują szkodzić,tyle lat ,a oni nie ponieśli za to konsekwencji .Szok !

Gość gość
nie odpisujcie to znowu Sylwia uciekła z psychiatrycznego

Gość gość
Ty masz coś banią. Nie mszczę się i nigdy się nie mściłem. Teraz bawie się dobrze.. Niedawno dopiero odżyłem na nowo poznając pewną sympatyczną dziewczynę. A ty masz coś z głową ewidentnie. Próbowałaś mnie dobić i ci nie poszło i chyba już do końca życia będziesz udawać pokrzywdzoną. "U mnie" zrobiłaś sama z siebie curvę bo wszyscy to widzieli a wścibcy ludzie z pewnością się nawet próbowali dowiedzieć czegoś. Zawsze będzie zakompleksioną, dwulicową kobietą i zawsze będziesz musiała się dowartościowywać na innych 🖐️

Gość gość
15.37 ponieśli i to duże, na psychice, swoim układzie, zawodowo, na opinii.

Gość gość
Sylwia to nie wasz projekt ? Jeszcze wam działa ? Jeszcze słoży ? Nie piszcie prowokacyjnych tematów ,nie będzie odzewu ! Nie możecie śledzić ,bo internet wyłączony,czy jak ?Rodzinę zaatakujcie , jak macie w zwyczaju , możliwości duże !

Gość gość
15.49 jesteś tchórzem, jak każdy psychopata, czynić chętnie, ale ponieść konsekwencje juz niekoniecznie. Oklam7j się dalej.

Gość gość
Psychopatką to jesteś ty i pół twojej rodziny. Z obu stron jak by się przyjrzeć. Baw się dobrze 🖐️

Gość gość
15:50 W doopie ma ich psychikę i opinie! Powinni za to gnić w więzieniu , nie inaczej ! Tam ich miejsce !

Gość gość
16.09 sam sobie Kubusiu i innym zboczeńcom z 2013 roku życzysz więzienia? Co za silne poczucie sprawiedliwości!