Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka0099

Tabletki na powiększenie piersi, ProBreast Plus, Bust Up itp itd

Polecane posty

Gość Blanka0099

Hej dziewczyny! Mam 18 lat i od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem któregoś ze "specyfików" typu ProBreast Plus lub Bust Up itp itd. Jestem ciekawa czy któraś z was tego typu kurację przechodziła. 1. Czy działała? 2. Ile czasu przyjmowałyście? 3. Czy pojawiły się jakieś efekty uboczne (jeżeli tak to jakie)? 4. Czy tego typu rzeczy wpływają na coś więcej niżeli piersi? 5. Czy taka kuracja jest w pełni bezpieczna? 6. Czy efekty długo się utrzymują (jeżeli tak to ile)? 7. I czy trzeba potem efekt podtrzymywać przyjmując dalej te tabletki? 8. No i oczywiście napiszcie jakie tabletki stosowałyście :) Wiem, wiem dużo tych pytań, ale chciałabym jak najwięcej się dowiedzieć o tego typu sposobie na większy biust i byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedzi z waszej strony. ;)

Gość gość
Witaj ja ci odpowiem na twoje pytania jak było u mnie.Na mnie tabletki zadziałały tak jak chciałam,nie wiem czy zadziałają na ciebie,może na każdego działają inaczej albo w dłuższym czasie. Ja kupiłam tabletki przez internet od producenta http://nplink.net/cRUrYkvA Tabletki mają bezpieczny skład,naturalne składniki.Nic się po nich nie dzieje,większość twierdzi,że się nie będzie truć tabletkami.Brałam je przez 3 miesiące i zupełnie nic mi nie było.Brałam je przez ten okres bo terapia trwa 3 miesiące,jak ktoś wezmie 1 miesiac ,a potem twierdzi,że nie pomogło to może mieć pretensje tylko do siebie,po 1 miesiącu nic spektakularnie nie urośnie.Ja po 1 miesiącu już zauważyłam ujędrnienie,nawilżenie skóry,piersi miałam oklapnięte,bardzo się podniosły,skóra na biuście się wzmocniła od kremu.Po 2 miesiącu zaczął się powiększać,tak jakby zaokrąglać.Powiększyłam o 1 rozmiar.Nie liczyłam na spektakularny efekt bardziej chciałam ujędrnić ale jestem mega zadowolona.Staniki musiałam powymieniać ,bo stare mnie uwierały.Ja nie brałam nic na podtrzymanie potem bo nic się nie zmniejszyło także było ok.Ja jestem zadowolona jak chcesz możesz próbować,niektórzy twierdzą że działa inni ,że nie działa ale nie wiadomo czy brali przez 1 miesiąc czy wcale nie brali ale od razu są na nie.Pozdrawiam