Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do czego może doprowadzić kompleks małego penisa i kobieta pustak

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze nie tak dawno miałem kolegę. Bardzo wartościowy człowiek, mądry, odpowiedzialny z inteligentnym poczuciem humoru. Człowiek na poziomie jednym słowem i osoba której można było zaufać, prawdziwy przyjaciel. Miał jednak pewien problem. Miał małego penisa. Dowiedziałem się tego od naszej wspólnej znajomej, która przyjaźniła się z jego dziewczyną. Pokłócili się i ona wygadała się wszystkim swoim przyjaciółką. Nigdy mi nie pasowała ta dziewczyna bo wydawała się być dość pusta, wyglądu też nie ma jakiegoś wybitnego. Później mój przyjaciel stał się obiektem drwin, zerwał z nią. Popadł w depresję bo powiedziała mu, że "jest kaleką który nigdy nie zaspokoi kobiety" i że "zawsze wstrzymywała się od śmiechu jak widziała jego penisa", całkowicie się w sobie zamknął, stał się ponury. Kilka dni temu był jego pogrzeb, rzucił się pod pociąg. Mój apel: jak nie macie przynajmniej 20 cm to szukajcie rozsądnych kobiet, bo choćbyście nie wiem jak dobrzy byli dla swojej, ona i tak prędzej czy później was upokorzy i zniszczy jako faceta. Ogólnie jestem zdania żeby pustaków nie szukać.

Gość gość
Dzisiaj lepiej nie otwierac sie przed kobieta bo to wykorzysta do zniszczenia cie. W Polsce panuje zmowa milczenia i dyskryminacja mezczyzn oraz przemoc wobec mezczyzn.

Gość gość
eh:(

Gość gość
Przestań jęczeć

Gość gość
Penis kształtuje życie ja też mam kompleks w sumie miałem bo już mam wyj****e.

Gość gość
W dreczeniu innych jego wielkość nie przeszkadza ci debilu.

Gość gość
chyba nie byl jednak madry,przeceniasz go