Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Poznałem kobietę przez internet. Pisaliśmy ze sobą przez kilka tygodni. Była mną oczarowana, mówiła, że nie poznała nigdy tak wyjątkowego faceta, że traktuje ją tak jak nikt nigdy jej nie traktował. Uważała, że moja przyszła żona będzie miała ogromne szczęście mając mnie. Kiedy wysłałem jej swoje zdjęcia również była pozytywnie zaskoczona, mówiła że bardzo jej się podobam i chciałaby się ze mną umówić. Pomyślałem sobie ,,czemu nie” i ustaliliśmy datę spotkania, dosyć odległą ze względu na odległość, która nas dzieli. Bardzo cieszyliśmy się na to spotkanie do momentu kiedy powiedziała, że nie możemy się spotkać ze względu na to, że jej były chce do niej wrócić, a ona nadal go kocha. Nie posłuchałem jej i wbrew jej woli pojechałem do niej. Po spotkaniu powiedziała, że jestem kimś naprawdę wyjątkowym, ale niestety ona kocha tamtego faceta i nie możemy utrzymywać ze sobą kontaktu, bo nie chce mnie ranić. Teraz pytanie głównie do kobiet. Czy to naprawdę chodzi o tamtego chłopaka (mimo, że znowu im się nie układa)? Czy jednak jest taka możliwość, że mimo tego że podobałem jej się z charakteru i na zdjęciu, to jednak na żywo jej się nie spodobałem? Odezwałem się do niej po jakimś czasie, powiedziała że jej się z nim nie układa, ale mimo wszystko nie zgodziła się na spotkanie. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Chociaż to przykre dla ciebie napewno to ja bym opuściła. Nie wiadomo o co jej naprawdę chodzi ale skoro nie chce dalej kontynuować to zmień obiekt zainteresowań bo ten cie tylko umęczy.

Gość gość
A jakie to ma znaczenie? Albo chodzi o tamtego albo wywarłeś kiepskie wrażenie. Tak czy siak daj sobie spokój.

Gość gość
Z ciekawości chciałbym wiedzieć czy jest możliwość, że kobieta odrzuci faceta po jednym spotkaniu mimo że podoba jej się jego charakter i wygląd na zdjęciu też się podobal. Po drugie jeżeli to chodzi o tamtego, a wiem że im się nie układa, to może warto trochę na nią poczekać, bo pewnie ten związek się rozpadnie

Gość gość
Możesz jej napisać ze poczekasz i żeby się odezwała do ciebie ale po tym smsie żyj swoim życiem. Rozumiem ją bo sama jestem w takiej sytuacji ze kocham faceta ale on albo mnie ma w d***e albo mną rządzi i pomiata. Tak jest od roku bo wcześniej był dobry i ja czekam już rok i nie mogę sobie ułożyć życia. I też z kimś pisałam ale skończyłam tą znajomość bo facet na siłę chciał się spotkać i mimo że był miły ja nie chciałam bo wciąż kocham mojego faceta chociaż już coraz mniej wierzę że wróci taki jak dawniej. Na razie nie potrafię być z kimkolwiek innym. Może za jakiś czas będę umiała odejść całkiem i szukać kogoś kto mnie pokocha

Gość marawstala
Przecież jeszcze przed spotkaniem napisała jak wygląda jej sytuacja, spotkanie jak widać nic nie zmieniło jeśli chodzi o podjęta wczesniej decyzje

Gość gość
21:17, mówiłem jej, że poczekam ona nawet powiedziała, że się odezwie jak jej nie wyjdzie z tamtym, ale później się z tego wycofała tzn powiedziała, że nie chce żebym na nią czekał. Nie wiem czy nie jest mną zainteresowana czy też nie chce mieć poczucia, że zamiast układać sobie życie, to stoję w miejscu i czekam na nią. Mówisz, że ją rozumiesz. Jeśli mogę zapytać to co byś zrobiła w sytuacji rozstania z tym swoim. Odezwałabyś się do tego z którym pisałaś?

Gość gość
Tak odezwalabym do kogoś kto ma cierpliwość na kim bym czuła ze mogę polegać. Jednak ten z którym pisałam umiał tylko pytać w koło kiedy się spotkamy i do niego nie napiszę. Ona ci po prostu mogła tak powiedzieć żeby Ci nie marnować czasu. Ja tez jestem uczuciowa. Widzisz każda na moim miejscu by sobie znalazła innego a ja czekam bo żyje tym co mi kiedyś dawał ten człowiek

Gość gość
21:21, masz racje, decyzje podjęła przed spotkaniem, ale czy jeżeli na spotkaniu zrobiłbym pozytywne wrażenie, to czy nie zmieniłaby wtedy decyzji? Albo jak się później odezwałem i powiedziała, że jej się z nim nie układa?

Gość gość
21:30, widzę, że wyjątkowo dobrze rozumiesz moją sytuacje i wydaje mi się, że możesz myśleć podobnie jak kobieta, którą kocham. Tak sobie pomyślałem, że może moglibyśmy trochę o tym popisać np. na mailu? Może moglabys i chciałabyś mi trochę to wszystko wyjaśnić, bo nie ukrywam że jest mi bardzo ciężko. Jeśli nie chcesz, to przepraszam za moją propozycje

Gość gość
Może faktycznie kocha tamtego,a może ma jakieś problemy emocjonalne i liczy,że będziesz za nią biegał jak piesek... Daruj sobie. Byłam w podobnej sytuacji tyle,że facet mieszkał ode mnie 20 km i napisał,że jednak się nie spotkamy jak wychodziłam z domu. Później pisaliśmy jakiś czas, oczywiście był zmienny jak wiatr za oknem więc samo się to rozeszło. Szkoda nerwów i czasu. Wiem,że będzie ciężko,być może pojawiło się jakieś uczucie z Twojej strony,ale nie warto...

Gość gość
22:01, z mojej strony pojawiło się bardzo silne uczucie. Tylko widzisz u mnie jest inaczej. Ona nie jest zmienna. Cały czas chciała, żeby było między nami coś więcej. Wszystko się popsuło przez tego faceta

Gość gość
Ile macie lat? Napisz coś więcej o tym mężczyznie.

Gość gość
Mamy ponad 20 lat, ja jestem 2 lata starszy. Niewiele o nim wiem. Nie rozmawialiśmy zbyt wiele o nim. Z tego co zauważyłem to oni do siebie nie pasują. Nie wiem czy to jest tak silne uczucie, czy może jakieś przywiązanie, bo znają się bardzo długo

Gość gość
Ona go kocha. Nic nie zrobisz. JA tez tak mialam pisalam,pisalam, tylko sie spotkac nie chcialam, bo kocham innego. äi nawet jakby przyszedl jakis mlody bog z wygladu i charakteru, to i tak by nic nie zmienilo. Bo w glowie sercu inny.

Gość gość
Masz 22 lata jeszcze poznasz inna lub nawet inne

Gość gość
Tylko niestety nie potrafię zwrócić uwagę na inną kobietę. Może jestem młody, ale nie wyobrażam sobie, że mógłbym kiedyś być blisko z kimś innym. Kiedy się spotkaliśmy to była jakaś magia. Poczułem coś czego jeszcze nigdy nie czułem do żadnej kobiety

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Przykra sprawa

Gość gość
23.08 gdyby tak było nie odpuściłbyś, zrobiłbyś wszystko by z nią być, tym bardziej, że okazywało ci zainteresowanie.

Gość gość
10:57, a kto Ci powiedział, że odpuściłem? Tylko co mam zrobić kiedy urwała ze mną kontakt

Gość gość
Siedzieć i cierpieć, i myśleć jakbys był szczęśliwy z nią:/

Gość gość
a masz jakieś lepsze wyjście?

Gość gość
Dopóki ona to kocha, to nie masz szans. Jeżeli nawet się im nie ułoży i rozstana się a ona będzie to darzyla uczuciem, to Ty będziesz jedynie nagrodą pocieszenia.

Gość gość
Mądry mężczyzna walczy o kobietę, która kocha i ma gdzieś jakieś teksty o nagrodzie pocieszenia, jest z ukochaną kobieta i jest szczęśliwy.

Gość gość
Mądry mężczyzna wie kiedy ukochana kobieta jest zakochana w innym. i co to oznacza

Gość gość
Mądry mężczyzna rozmawia z kobietą a nie wyciąga wnioski na podostawie własnych domysłów.

Gość gość
12:37 W punkt. Rozmawia, słucha, Stara się zrozumieć.

Gość gość
Daj jej troche swobody zajmij sie soba. Ona kocha niewlasciwego faceta ale nic z tym nie zrobisz albo bedzie tkwila w tej relacji ciagle w nadziei ze on sie zmieni albo sie otrzasnie i wtedy byc moze pomyśli gdzies tam o tobie. Ale bron boze sie nie narzucaj jesli ona kocha tamtego nawet jesli tamten jest gburem to nic z tym nie zrobisz. Może ona wie tez ze musi to przetrawic albo jasno okresluc sie i nie chce po prostu mieszac ci w glowie kiedy sama nie jest niczego pewna. Zajmij sie swoim zyciem jestes mlody jeszcze nieraz poczujesz ta magie zajmij sie swoimi sprawami, moze w tym czasie tez poznaj kogos, jesli bedziezz dla niej cos znaczyl to ona odezwie sie do siebie. Tylko nie chce tutaj krakac ale zwykle takie kobiety i tak wracaja do tych toksycznych zwiazkow, chociaz sa w nich nieszczesliwe, skoro ona kocha tego buca ktory jej nie szanuje stale zawodzi to wysoce prawdopodbne jest ze jest w ten zwiazek w jakis sposob uwiklana. Zeby i tobie kiedys serca nie zlamala uwazaj bo jetsesvmlody a takie dosiwadczenie moze zupelnie zmienic ci poglad na kobiety i milosc.

Gość gość
13:40, dziękuj***ardzo za mądrą odpowiedz. Wydaje mi się, że masz dużo racji. Ona już bardzo mnie skrzywdziła. Od początku znajomosci wydawała się być bardzo uczuciowa i dojrzała, dlatego nie potrafię uwierzyć, że tylko się mną zabawiła