Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brawo mężczyźni :)

Polecane posty

Gość gość

Brawo, zauważyłam, że co niektórzy z Was potrafią opanować nie patrzenie w kobiecy dekolt :)

Gość prawi 124
mi nie gratuluj, bo ja i tak będę patrzył .. Zwłaszcza jak jest głeboki

Gość gość
Dzieki, tez umiem ukrywac to, ze patrze. Przez to nie uchodze na zboczenca, ale co mam w glowie to moje i kobiety nie boja sie blisko mnie przebywac.

Gość gość
Ja tam lubię czasami sprowokować faceta, żeby patrzył :) a jak już go przyłapię, że patrzy i nasze wzroki się spotkają, jego mina bezcenna.

Gość gość
Mnie sie oodobaja te Wasze prowokacje. Kilka dni temu, kolezanka wstala, nuby rozprostowqc kosci i idzie w moim kierunku, mowi cos i odslania pępek na 3 sekundy, niby poprawiajac bluzke. Ja jestem wolny ona nie. Czy to nie bylo specjalnie dla mnie?

Gość gość
Możliwe, że zrobiła to celowo :D a Ty jak na to zareagowałeś?

Gość gość
do mikrocycki? Biust 80G nie jest ciężko zauważyć.

Gość gość
Spojrzalem chwilke i gadalem cos tam o czym zagadala do mnie. Domyslilem sie, ze to nie mogl byc przypadek. Chcialbym wiecej.

Gość gość
Ale ten jeden przypadek pamietam, starsza 7 lat munnela mnie po rozporku siegajac z biurka dlugopis, ktory byl po mojej prawej stronie, ja stalem przodem do biurka. Nie mam pojecia czy to byl przypadek.

Gość gość
Możesz teraz Ty ją spróbować sprowokować :) i zobaczysz czy się jej spodoba.

Gość gość
kobietą jestem :) - założycielka topiku.

Gość gość
[22:19 Ale czym mozna kobiete tak zaskoczyc no nie wiem, nakrecic albo zeby spojrzala namietnie, nie mam pojecia. Ona ma kogos. Mam luz w tym, jestesmy prawie sam na sam.

Gość Założycielka topiku
do cóż... jako kobieta mogę Ci trochę podpowiedzieć, co nas kręci podnieca. To, że kogoś ma nie jest żadną przeszkodą. Faceci będąc w związku oglądają się za innymi kobietami, my kobiety tak samo robimy, a w tym ona :) do rzeczy... kręci nas jak u faceta widać zarys penisa w spodniach. Możesz coś popróbować, ubrać bardziej dopasowane spodnie, napewno ją to nakręci i zawiesi tam swój wzrok. Popatrz się w jej dekolt, gdy bedziesz wiedział, że się na Ciebie patrzy. Pracujecie razem?

Gość Założycielka topiku
*wiedziała!

Gość gość
22:28 :) ja mam tak, ze poprawiam siebo mi sie odznacza. Nie. mam mocno obcislych spodni. Czasem o tym nie mysle, wstane i kiedys widzialem jak sie popatrzyla w to miejsce chyba, bo w jakie inne. Glupio mi tak stac z odznaczajacym sie, jeszcze pomysli, ze jestem no wiesz nakrecony, a wcale nie. A o tym patrzeniu w piersi. Ona nie ma ich odslonietych, raczej podkreslone, uwielbiam zerknac na tylek on sie najbardziej rzuca w oczy. Oczywiscie, ze nie moge sie tak gapic, boje sie, co pomysli. Ale skoro mowisz, ze czasem moge.

Gość gość
Praca ale tylko obok siebie, nie wspolna praca.

Gość Założycielka topiku
Jasne, że możesz! My to lubimy, wiemy wtedy, że jest na co patrzeć. A co do spodni, to nie chowaj tego, jedynie co może pomyśleć, to to, że potrzebuje dużo miejsca i to ona się bardziej nakręci :D taki widok w męskich spodniach to czysta przyjemność... ;)

Gość gość
gdzie pracujesz?

Gość gość
W handlu

Gość gość
22:46 kupczysz kielbasa i jajami?

Gość gość
Dzięki Ci za podpowiedzi. Mi radosc sprawia widoczny przeswicik w jej spodniach. A ona czasem stoi tak, ze moge do dokladnie poobserwowac.