Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eRCe

Jaka żona...

Polecane posty

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Nie ma czegoś takiego jak sprowokowanie kogoś. Zawsze jest winna osoba, która się nie kontroluje. Osobę zaburzoną prowokuje wszystko, bo problem nie jest w otoczeniu tylko w niej. 

A z twojej wypowiedzi wynika, że paryska sra Widmo na głowe (mimo że wie że jest zaburzony), a on ma to dzielnie znosić.

Jakby Was nie było to nadal byśmy normalnie pisali ze sobą  lub się kłócili, tak jak teraz. Nie schlebiaj sobie Śliwka.

• Haha 1

4 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał:

A z twojej wypowiedzi wynika, że paryska sra Widmo na głowe (mimo że wie że jest zaburzony), a on ma to dzielnie znosić.

Twoja interpretacja jest zaiste oryginalna. Uważam, że ludzie tu obrzucają się łajnem za obopólna zgodą. Każdy kto nie chce w tym uczestniczyć nie uczestniczy. Proste  

17 minut temu, Śliwka is Blocked napisał:

Tak, tak. Biedny sprowokowany sysio.

A wszyscy spie.rdalajcie.

Ale to prawda, Hubert xD od pewnego czasu zrobił się spokojniejszy, to przyjdzie to łyse ryło i w koło z tym samym tekstem biega 😉
qwerty też dla zasady atakujecie, nawet jak nic totalnie zaczepnego nie napisze xD

• Thanks 1

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

Twoja interpretacja jest zaiste oryginalna. Uważam, że ludzie tu obrzucają się łajnem za obopólna zgodą. Każdy kto nie chce w tym uczestniczyć nie uczestniczy. Proste  

temu mam beke z jej histerii jak w końcu dostanie po pysku. 

Oczywiście że prowokacja ma ogromne znaczenie nawet  w sądzie i może istotnie wpłynąć na wynik sprawy, zarówno karnej, jak i cywilnej. Zachowanie osoby prowokującej może doprowadzić do złagodzenia kary dla sprawcy, a w niektórych przypadkach nawet do jego całkowitego uniewinnienia. 🙂

Przed chwilą, łogór napisał:

Ale to prawda, Hubert xD od pewnego czasu zrobił się spokojniejszy, to przyjdzie to łyse ryło i w koło z tym samym tekstem biega 😉
qwerty też dla zasady atakujecie, nawet jak nic totalnie zaczepnego nie napisze xD

No raczej. Zgadzam się w całej rozciągłości 

Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał:

temu mam beke z jej histerii jak w końcu dostanie po pysku. 

To tez jest oryginalna interpretacja. Nie wiem kto tu dostaje po pysku. Bo ogólnie to wygląda tak, że ktoś się kompromituje cały dzień i na koniec ogłasza zwycięstwo. 

Ale to co ludzie mają sypać głowę popiołem i nadstawiać drugiego policzka , bo jakaś borderka musi odreagować tutaj syf . No nie sądzę.

4 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Po prostu nie dostrzegasz pewnych niuansów. Dlaczego jedni mają się podporządkowywać drugim? Dlaczego jedni mają zaprzestać udzielać się tutaj, bo drudzy tak chcą? Znalazłaś już złoty środek?

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

To tez jest oryginalna interpretacja. Nie wiem kto tu dostaje po pysku. Bo ogólnie to wygląda tak, że ktoś się kompromituje cały dzień i na koniec ogłasza zwycięstwo. 

Wystarczy interoretację ograniczyć do faktu, że tego lubię, a tego nienawidzę. Wszystko można wytłumaczyć w racjonalny sposób.

kilka przykładów paryskiej:

"Spieprzam stad stopień zyebania umysłowego Czuberta i tych śliskich ślepców to jest too much bajo normalnym"

"Jest obrzydliwy i osaczający. To jego wieczne pisanie i wspominanie mnie przytłacza. Możliwe ze stad spjerdole jednak, bo to nie do zniesienia jego marzenie sie zisci tylko ten pacjent i tak w kolko o mnie"

". Psychozo nie dopatruj sie mnie w kazdym możliwym nicku, bo twoje marzenie o moim odejściu sie nie ziści."

"wszystko zgłoszone poskrinowane"

"I cyk do monoskrina"

"Twoje wysrywy z dzisiaj również poskrinowane i od dzisiaj skrinowane będzie każde plugastwo"

I to wszystko w 1 wątku na przestrzeni godziny

2 minuty temu, Zаwszе przуchodzi noc napisał:

Ale to co ludzie mają sypać głowę popiołem i nadstawiać drugiego policzka , bo jakaś borderka musi odreagować tutaj syf . No nie sądzę.

Nie, można ignorować. Reakcja napędza działanie. 

4 minuty temu, Miecz napisał:

Po prostu nie dostrzegasz pewnych niuansów. Dlaczego jedni mają się podporządkowywać drugim? Dlaczego jedni mają zaprzestać udzielać się tutaj, bo drudzy tak chcą? Znalazłaś już złoty środek?

Tak, mozna ignorować i robić swoje. Hejt jest jak gó/wno w bieżniku opony trochę chlapie ale jechać nie przeszkadza. Jak się wychapie to się skończy. Reakcja napędza dalej bo hejt istnieje dla reakcji. 

Edytowano przez taka_pokraka

Ale co tu interpretować skoro widać czarno na białym jak tuta paryska prowokuje , a później płacze że dostała pocisk i ogłasza jak będzie biegać ze skargami do modków. 😁

Przykładowo ciebie nie lubię, ale jakoś nigdy ci nie jechałem, bo specjalnie nie zaczepiasz i chyba znasz pojęcie przyczyna -skutek.

1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał:

"Spieprzam stad stopień zyebania umysłowego Czuberta i tych śliskich ślepców to jest too much bajo normalnym"

"Jest obrzydliwy i osaczający. To jego wieczne pisanie i wspominanie mnie przytłacza. Możliwe ze stad spjerdole jednak, bo to nie do zniesienia jego marzenie sie zisci tylko ten pacjent i tak w kolko o mnie"

". Psychozo nie dopatruj sie mnie w kazdym możliwym nicku, bo twoje marzenie o moim odejściu sie nie ziści."

"I cyk do monoskrina"

"Twoje wysrywy z dzisiaj również poskrinowane i od dzisiaj skrinowane będzie każde plugastwo"

A było wyśmiewane kiedy zapytałem czym jest normalność😴

Ja wyżej miałem na myśli salową akurat, nie czytałem całego tematu... xD

3 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał:

"I cyk do monoskrina"

Ale czy to są moje problemy? 

Powiedz to Krejzi i Magdzie.

Tak, mozna ignorować i robić swoje.

To życzę sukcesów. Też czasami jesteś wyciągana do odpowiedzi lub mile łechtana. Reagujesz jak reagujesz. 

2 minuty temu, Zаwszе przуchodzi noc napisał:

Ale co tu interpretować skoro widać czarno na białym jak tuta paryska prowokuje , a później płacze że dostała pocisk i ogłasza jak będzie biegać ze skargami do modków. 😁

Przykładowo ciebie nie lubię, ale jakoś nigdy ci nie jechałem, bo specjalnie nie zaczepiasz i chyba znasz pojęcie przyczyna -skutek.

Nie jechałeś mi bo jesteś za cienki w uszach. Raz spróbowałeś, jednak zaniki pamięci są darem 😂

• Like 1

Udawanie zdystansowanej ma swoje granice. Też mnie to gó/wno obchodzi, ale nie przesadzajmy, z kimś tutaj trzeba pisać.

1 minutę temu, KontoZapasowe napisał:

Powiedz to Krejzi i Magdzie.

Przecież już napisałam, że naparzanki są za obopolna zgodą. 

• Like 1

5 minut temu, taka_pokraka napisał:

To jeszcze gorzej ją napędza, bo wtedy czuje się bezkarna i odbiera taką pasywną postawę jako przyzwolenie społeczne. A jak dostanie po rajtach to jest płacz u modków i ogłaszanie odejścia. 😁

To nie są twoje problemy, ale to ona po takiej jeździe ogłasza zwycięstwo. a ewa jej przyklaskuje i pańcia sraliks

2 minuty temu, Miecz napisał:

To życzę sukcesów. Też czasami jesteś wyciągana do odpowiedzi lub mile łechtana. Reagujesz jak reagujesz. 

Każdy reaguje jak potrafi. Na szczęście można dobierać sobie rozmówców. 

Nie jechałeś mi bo jesteś za cienki w uszach. 

A przecież można to było inaczej napisać, prawda? Wchodzisz w hejt jak nóż w masło. Po uj te Twoje dobre rady?

2 minuty temu, Miecz napisał:

Udawanie zdystansowanej ma swoje granice. Też mnie to gó/wno obchodzi, ale nie przesadzajmy, z kimś tutaj trzeba pisać.

Nie, nie trzeba. Mamy wybór każdy z nas go codziennie dokonuje. Nie obwiniajmy innych za nasze wybory.

Nie jechałeś mi bo jesteś za cienki w uszach. Raz spróbowałeś, jednak zaniki pamięci są darem 😂

Nie miałem powodu bo zwykle zamulasz i nie zaczepiasz, a jak będziesz podgryzać to oberwiesz proste.😁

Każdy reaguje jak potrafi. Na szczęście można dobierać sobie rozmówców. 

A tak szczerze, ilu ich zostało?🤔

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się