Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnonymusXYZ

Jak według was wygląda mój styl życia?

Polecane posty

Cześć! Chciałbym was zapytać jak widzicie i jak według was wygląda , mój styl życia. Ogólnie mam 15 lat , nadwaga 99,5kg , mój tryb życia według mnie powinnien się dużo zmienić. Więc tak... Ogólnie często się zle odżywiam , w sensie że często jem kaloryczne rzeczy , czasem potrafię zjeść w ciągu dnia 2000kcal , próbuję jeść po 1200kcal dziennie by schudnąć. Ale często podjadam i to dużo. Staram się czwiczyć codzinnie na sztandze , podnosze około min. 200 podniesień sztangi (na leżąco) w ciągu dnia , po około 10 , 13 , 15 kg. W planach mam włożyć jeszcze bieganie 2 razy w tygodniu , ale zależy czy będzie mi się chciało... z motywacją u mnie średnio... Wstaję około o 9:30-12:30 , a więc tak średnio bo często zdarza mi się o 12:30 a czasem nawet o 13. Chodzę spać o godzinach 2-5 w nocy. Mam problemy z nadwagą , oraz trochę z komputerem (ale nie jest to taki duży żebym miał coś odkładać np. spotkania z kimś , jedynie by pograć. Po prostu dużo spędzam na nim czasu) Mam problemy z tikiem nerwowym , czasem przychodzą do mnie. Jestem uzależniony od masturbacji i robię to przeważnie codziennie. Jak sądzicie :( ?

Gość gość
nijak