Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Testy ciążowe. Kiedy?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, chciałam zapytać w jakim dniu ciąży wyszedł wam pozytywny test. Ale taki fest pozytywny, dwie grube krechy. Testuje od wczoraj i mam dwie blade kreski, druga blada, ale ewidentnie różowa nie jakiś cień. Moja ost ciąża była pozamaciczna i wlasnie cały czas wychodziły takie blade, boję sie ze znów mnie to spotkało. Niewiem, dopoki nie zobqcze dwoch grubych bordowych nie uwierze... Z moich obliczeń wynika 4+3 więc bardzo wczesnie, czy na tak wczesnym etapie mialyscie bladziutkie kreski? 12 lipca Mam wizytę, do tego czasu mam brac duphaston i czekac (2poronienia plus pozamaciczna)

Gość gość
Jak mi wyszła raz taka blada krecha to po tygodniu poronilam...jakbym tak szybko testu nie zrobila to bym pomyslła ze mi sie okres spoznił. Ale to poczatek wiec ma prawo byc blady. Dlaczego nie zrobisz testu z krwi w jakims prywatnym laboratorium? Nie sa drogie a wynik jet dokladniejszy HCG chyba sie to nazywalo

Gość gość
Dodam że miesiąc pozniej tez mi bylam juz w nastepnej ciazy i wszystko bylo ok ale juz z krwi robilam zeby sie nie stresowc tymi paskami

Gość gość
Mi grube krechy ktore pojawily sie niemal natychmiast to tydzien po przewidywanej dacie miesiaczki (jestem panikara i wiedzialam ze mozna juz robic w dniu przewidywanej miesiaczki ale ja chcialam miec pewnosc wiec poczekalam jeszcze tydzień:)

Ja 10 dni po spóźnionym okresie. Od razu dwie grube krechy. Poszłam od razu w tym dniu do lekarza i był 4 tydzień. Teraz zaczęłam 7