Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci z maja 2016

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy wasze dzieci urodzone w maju 2016 r.pojda na jesień do żłobka/przedszkola? Mamy sytuację, że mogę jeszcze posiedzieć w domu z córką, ale waham się kiedy ją zapisać... Jeszcze mało mówi, walczymy właśnie z pieluchami:)

Gość gość
Autorko uwierz w swoje dziecko! Moja jak miała 2 lata i 2 mce poszła do PRZEDSZKOLA, bo żłobka u nas nie ma. Poszła do grupy z dziećmi rok starszymi. Mówiła już wtedy pełnymi zdaniami. Odpieluchowałam ją w wieku 14 mcy. Była jedynym dzieckiem w grupie bez pieluchy i jedymym jedzącym samodzielnie, a jeszcze troje miało smoczki. Pozdrawiam :)

Gość gość
Moja corka z maja 2016 idzie do przedszkola we wrzesniu 2019. I bede z nia do tego czasu w domu. Na dwa latka porzucila pampersa.z mowa niestety kiepsko. Mam jeszcze syna.ktory idzie do pierwszej klasy,więc ten czas wykorzystam dla nich zanim pójdę do pracy.

Gość gość
Tu autorka Pytam, bo właśnie teraz jak pójdzie we wrześniu to będzie miała 2 lata 4 miesiące. Chce w nią bardzo wierzyć, wiem, że i mniejsze dzieci idą i świetnie sobie radzą:)