Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Polskie Morze

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze trochę i wyjezdzamy

Gość gość
Moze nie na dlugo ale co roku na 5dni . Wracam taka pozytywnie naladowana.

Gość gość
Dwa razy w roku obowiazkowo

Gość gość
Też nad morze ? Latem czy zimą ? My zawsze latem. Nie powiem... Zima też mnie kusi.. Ale co robic zima z dziecmi nad morzem ?

Gość gość
Ja też kocham nasze morze, mimo tego, że co bardziej "światowi" twierdzą, że jest syfiaste. Ja je uwielbiam. Ze wszystkim, włącznie z tą przaśną otoczką parawanów, straganów i gofrów z bitą śmietaną. Niestety ostatni raz byłam nad morzem w listopadzie 2016r. Mamy niestety 700km do morza. Za rok pojedziemy z dzieckiem.

Gość gość
Mi tez nie przeszkadzaja parawany

Gość gość
A mnie parawany smiesza I wkurzaja. Ja lubie piekne plaze w taniej Chorwacji lub ciute drozszej Portugalii. wclae nie zarabiamy duzo, bo na dwoje doroslych jedno dziecko mamy nieco ponad 7 tysiecy netto, ale jest OK.

Gość gość
Polskie lubię ale jesienią i zimą ,nie latem ogólnie jest syf teraz nam spuścili parę ton g****a do morza bo oczyszczalnia się zepsuła Światowa nie jestem ale jestem z nad morza ,teraz widzę je z okna .Od paru lat nie wejdę do morza jedynie spacery brzegiem uwielbiam.

Gość gość
A ja zakochalam sie w dunskich plazach, piekne, szerokie, piasek drobniutki jak sol, na plazach malo ludzi, zadnego zgielku, parawanow, kipow i puszek po piwie, taki luzik wiszacy w powietrzu, cudna atmosfera i szum czystego moza gdzie widac mieciutkie piaszczyste dno . Polecam okolice Skagen

Gość gość
Ja tez lubię. Wyjeżdżam za niecałe 2 tygodnie. Trochę zniechęca mnie podróż, bo muszę przejechać całą Polskę, ale trudno.

Gość gość
Też kocham. Nic mi nie zastąpi tego klimatu, tego super uczucia, gdy zajeżdżam nad Bałtyk 😍

Gość gość
Ja tez, szczególnie zima i jesienią gdy nie ma cebulakow.

Gość gość
dziś Ja tez lubię. Wyjeżdżam za niecałe 2 tygodnie. Trochę zniechęca mnie podróż, bo muszę przejechać całą Polskę, ale trudno. ddddddddd hhhhhhhhhhhhhh Też wyjeżdżam za niecałe 2 tygodnie , jedziemy do Mrzeżyna wczasy mamy od 14 lipca . A ty dokąd pomykasz ? Mamy do pokonania 770 km . Dziewczyny była któraś w Mrzeżynie ?

My wyjeżdżamy nad morze 31 lipca, do Mielna na 10 dni ,jeszcze równe 4 tygodnie.

Gość gość
Co wy nad tym morzem robicie? Przecież zwiedzać nie bardzo jest co, kulinarnie - żaden szał, na plażę można wyjść ze dwa razy, pograć w cos, popływać - ale to krótko... Myśmy byli 3 razy, za każdym razem w innym miejscu to chociaż było co zobaczyć, ale już w tym roku pomysły się pokończyły.

Gość gość
do gosc 13:06, ja tez sie zastanawiam. Nie wiem, po co ludzie co roku jada tylko nad polskie morze. Gdyby nie bylo mnie stac na cos lepszego co roku, to bym raz sobie odpiscuial ten Baltyk, ale za to bym pojechala rok pozniej gdzie indziej. Co kto lubi, wiadomo, ale wakacje to nei tlyko lezenie plackiem na plazy I pluskanie sie w wodzie -zwlaszcza niezbyt czystej I niezbyt cieplej, jak Baltyk. Ja ostatni raz bylam nad polskim Baltykiem w 2015. potem w 2016 bylismy z mezem I corka w Albanii- plaza Gjipe to cos boooskiego. ten piasek ta woda!! I inne plaze tez super byly. rok temu polskie gory tydzien latem. a w tym roku, juz niedlugo, lecimy na Sardynie na 5 dni.

Gość gość
13:06, 13:30 i czego się tak dziwicie, chwalicie, każdy ma prawo lubic polskie morze. nie swiadczy to o tym że kogoś nie stać. ja lubię konkrente polskie plaże. \Bylam kilka lat temu na Chorwacji iowszem pięknie, ciepla fajan woda itd, ale zbyt tłoczno, i drogo. stać mnie, ale po co przeplacać ...

Gość gość
gość dziś Ma prawo, a inni mają prawo zapytać, co w nim jest takiego super? Bo skoro pomijamy kwestie finansowe to dla mnie też nie ma większego sensu jeździć co roku w te same miejsca, gdzie nic już nowego nie ma do zwiedzenia, zobaczenia, spróbowania...

Gość gość
Jeżeli o kwestie finansowe chodzi, to wyjazd na 10 dni do Albanii kosztowałby mnie mniej niż wyjazd nad Bałtyk. Wybrałam Bałtyk , bo średnio ostatnio znoszę upały W przyszłym roku pewnie pojadę do Albanii bo warto jechać , spróbować ich kuchni , zwiedzić i zobaczyć piękne plaże nad morzem Jońskim , Bałtyk wiadomo , ktoś dobrze napisał , brudny , zimny itp , a jednak wczasy nad Bałtykiem też mają urok , ja lubię i staram się nie wracać w te same miejsca .

Gość gość
Ja tez uwielbiam polskie morze obecnie jestem w Ostrowie

Gość gość
Ja niedługo do Kołobrzegu,ktory pokochałam za piękne scieżki roweroweJa z kolei pragnę chłodniejszej pogody bo my głównie jeżdzimy na wycieczki rowerowe i to dalelkie.

Gość gość
Ja zakochalam sie we Władysławowie... Hel

Gość gość
Też kocham polskie morze!Mieszkam w górach i przez 10 lat wyjeżdżałam na południe Europy,ale polskie morze jest niepowtarzalne i nie ma takiej atmosfery jak na naszych pięknych plażach.Wyjeżdżam już po sezonie,więc nie ma tłoku.A tam,gdzie jadę są szerokie czyste plaże i las na wydmach.

Gość gość
Gościu z wczoraj z 12:51 - ja mam nieco bliżej, bo tylko 650 km, jadę do Jarosławca. Nie jeżdżę co roku nad morze, w zeszłym roku byłam w Borach Tucholskich, tez uwielbiam to miejsce. A co robię? Leżę na plaży i czytam lub patrzę na morze, chodzimy na wycieczki po plaży, sporo jeździmy na rowerach. I obowiązkowo musimy zaliczyć rejs motorówką pontonową. Lubię ten dreszczyk emocji. :)

Gość gość
Znam ludzi, którzy od 15 lat jeżdżą nad może w to samo miejsce i do tego samego pensjonatu. Takie wczasy to nie dla mnie.

Gość gość
Gdy dzieci były małe, to na wczasy jeździliśmy po Polsce. Zwiedziliśmy nasze morze, Mazury, Bory Tucholskie itd. Kraj mamy piękny i każdy rejon ma swój urok. Ale teraz wybieramy wczasy za granicą. Czas zobaczyć coś więcej niż nasze podwórko.

Gość JarekKAL
Polskie morze jest warte, żeby jeździć tam często. Ma w sobie jakiś czar, mimo gwaru i tłumów. Moim zdaniem fajnie i niedrogo można wypocząć w domu przy plaży Lido w Gdańsku http://www.lido-gdansk.pl . Blisko jest stadion Areny, Westerplatte. Można połączyć dwie przyjemności ;)