Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Camarelo vision

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś cos na ten temat? potrzebuje informacji na temat jak się nim jeżdzi, czy łatwy w montażu, bo moj mąż pracuje w niemczech. czy jest awaryjny? czytalam ze bardzo duza gondola i to przykuło moja uwagę bo oboje jestesmy wysocy (mąż 193 a ja 188....) więc spodziwamy sie dużego dziecka. A na stronie camarelo jest akurat wyprzedaż i jeżeli jest to porządny wózek szkoda było by odpuścic taki temat.......

Gość gość
ja mialam vision sportline taki czerwony i moge powiedzieć tylko jedno- spacer z nim to sama przyjemnośc. Był on niezwykle zwrotny i leki w prowsdzeniu. musiałam go wnosic na 2 pietro...ale dawałam rade. tragedi nie było mimo iż nie ważył on tyle co zwykla parasolka... którą zabieram na spacer teraz ale tylko awaryjnie. chocbym chciała sie do czegoś doczepić to ciężko by bylo znalżć taka rzecz, bo naprawde nic przykrego mi sie nie przytrafilo.... może jedyna rzecz to za mały kosz na zakupy bo zawsze brakuje miejsca...ale zaden inny wózek nie ma większego kosza. Gondola jest rzeczywiście ogromna, rączka jest ruchoma i mozna zmieniac jej pozycje, środek gondoli mozna bez problemu wymienic na nowy lub prac recznie, w spacerówce - kilka pozycji i mozliwośc montazu tylem i przdem. osobiście w pierwszych miesiącach wolalm mieć maluch na oku,, a potem dałam mu pozwiedzać świat :P dlatego mozliwośc montazu w dwie strony to rewelacyjne rozwiązanie. Polceam na 1000%

Gość domisia 929292
Ja mam sevile , niedawno przesiadłam sie na spacerówke, poza pasami, które cięzko sie reguluje zeby dopasowac do dziecka, nie mma zarzutów, wózek sprawdza sie prakrtycznie w kazdych warunkach, a wzięłysmy go nawet na wycieczke do zakopca i zdobywałysmy z nim nasze szczyty... mozliwości :P Jest świetny w prowadzeniu i bardzo stabilny, a widziałm jak niektóryz maja problemy z prowdadzeniem wózka pod górkę, który jezdził jak chciał własnymi torami. Bardzo fajny jest ten misiek w środku, miły w dotyku i ta władka jest bardzo fajne wyprofilowana.

Gość gość
ja mam i to ten z promocji :-D wózek za tysiaczka.... w dobrym momencie ta promocja, w prawdzie pasażer jeszcze sie nie wybiera na świat b o za wcześnie, ale szkoda było nie skorzystać. przetestowalismy go tyle ile sie dało posprawdzalismy... bo cena rzeczywiście bardzo niska... podejrzanie niska :P ale wszystko jest super i tak płynnie sie go prowadzi....jestem zauroczona. i najważniejsze sorawdzałam czy złożony miesci się do bagażnika.... i mieści i tak prosto sie to skłąda rozkłada... naprawde warto dobry wózek w dobrej cenie

Gość zocha26
chyba wiekszosc wozkow polskiej produkcji ma duza gondole, np. expander storm. w nim masz jeszcze fajna opcje regulowania wysokosci gondoli i siedziska.

Gość tuniatusia
regulowanie gondoli i siedziska też ma każdy, no może poza parasolką za stówkę, a gondole wcale nie są takie same, jest kilka firm co ma naprawde duże, a inne sa takie że gonodla zaczyna być przyciasna po 4 miesiącach..... ja sparwdzalam i porównywam w sklepie.... radze też tak zrobić

Gość gość
ja kupiłam tego z promocji, jeszcze nie testowałam, ale prezentuje się fajnie i dostałam jeszcze gratisowa parasolkę pod kolor ;-) naprawde tanio wsrod tej klasy wózków.

Gość kamila89tyr
to niesprawiedliwe kupowałąm go na poczatku roku i dałam za niego ponad 1500.

Gość gość
a ma ktoś może neso? poszukuje opinii o tym wózku bo bardzo mi się podoba

Gość gość
mam ten niebiesko grnataowy, fajnie sie prezentuje, lekko prowadzi, mozna go spokojnie złożyć i nie zajmuje duzo miejsca w aucie w aucie, wybrałam go bo ma zaczep zapobiegajacy rozłożeniu a zastanawiałam sie jeszczze nad alikante, bo podoba mi sie srebrny stelaż, ale w gruncie rzeczy chodzi o funkcjonalność anie wyglad. Póki co uzytkuje gondole i moge wystawić pełny pozytyw.