Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta może zerwać kontakt kiedy coś czuje do męzczyzny?

Polecane posty

Gość gość

Miałem świetny kontakt z pewną kobietą, nawet myślałem że będzie między nami coś więcej. Niestety ostatnio zerwała ze mną kontakt, bo uznała że zaczyna zbyt angażować się w znajomość ze mną, a niestety ma chłopaka i nie może tak postępować, bo to nieuczciwe wobec niego i mnie. Dodam też, że z tym chłopakiem nie zbyt jej się układa. Od dłuższego czasu raz jest lepiej a raz gorzej. Czy mogę coś zrobić w takiej sytuacji i czy w ogóle możliwe jest, że zerwałaby kontakt gdyby naprawdę coś do mnie czuła?

Gość gość
super dziewczyna, postapiła słusznie i uczciwie, oby wiecej takich ludzi. Doceń to, ze nie robi Ci nadziei i jest uczciwa, nie pchaj się na siłę, jedyne co mozesz to czekac albo zapomnieć

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji tylko że my razem pracujemy więc nie wiem jak to będzie.

Gość gość
tak - sama powiedziała, że zaczynała coś czuć z tym, że jeśli kobieta nie ma chłopaka i zrywa kontakt, albo próbuje to znaczy, że przeszkadza jej jej zaangażowanie i chce zacząć na nowo ja tak miałam, ale w sumie zerwanie kontaktu byłoby głupie jednak znalezienie sobie kogoś innego nawet bez pokładania w nowej fascynacji/ obiekcie jakichś szczególnych nadziei jest lepsze - bardzo szybko zabija sentyment :)

Gość gość
Przestałam pisać z pewnym panem na forum, ale to nie znaczy że skończyłam z nim kontakt. Po prostu zaangażowałam się i chce kontakt bardziej prywatny i spotkania. Siedzenie ze sobą na forum niczego nie wnosi. On trochę inaczej pojmuje rzeczywistość i ja wiem o tym oraz często zle interpretuje moje zachowania. Często też interpretuje na moją niekorzyść/ np. że mam kogoś/- to nie jest prawda. Od 3 miesięcy pragnę spotkań i albo to pójdzie do przodu albo nie będę męczyć się jako koleżanka od spędzania czasu na odległość / tym bardziej że miedzy nami już cos zaszło/. Dlatego panowie nie interpretujmy wszystkiego wg waszych myśli.

Gość gość
Autorze- jeśli kobieta "unika" to nie oznacza ze zbyt się zaangażowała i ucieka od tego/ mierzysz ją własnym zachowaniem/, tylko jest zaangazowana i czeka na sygnał.

Gość gość
Chyba wyraźnie napisane że ma kogoś wiec jaka zaangażowana. Macie podwójna moralność. Gdy ktoś waszego partnera chce odbić to tak nie można! Bla bla a gdy to wy chcecie czegoś od zajętego to już jest ok :D wszystkie chwyty dozwolone.

Gość gość
Tak kobieta może zerwać kontakt nawet jeśli czuje coś do mężczyzny.

Gość gość
Ja jak się dowiedziałem że zajęta to odpuściłem, ale sie e nie pozbędzie. To nie moja wina.

Gość gość
Może jeśli mężczyzna na żonę

Gość gość
Też potwierdzam. Czuje cos do mężczyzny i decyduje się zerwać kontakt. To częste.

Gość gość
Niech sibie czuje, ja nie odejde bo jej jest źle. Mam to w d***e.

Gość gość
Czy w związku z tym uważacie, że jest jakaś nadzieja, że jeżeli kiedyś będzie wolna, to spróbuje odnowić ten kontakt?

Gość gość
Tak zapewne dlatego zerwała kontakt, bo coś poczuła i zaczęło jej się to wymykać spod kontroli. Czy się odezwie, może... To już niewiadoma.

Gość gość
A ty masz zamiar czekac jak osiol i po drodze ranic inne?

Gość gość
Kobieta zawsze i wszystko może! :classic_cool:

Gość gość
18:54, kto Ci powiedział, że zamierzam kogoś ranić?

Gość gość
Moja też by chciała zerwać kontakt ale jej nie pozwolę ;) mnie sie nie spieszy, poczekam

Gość gość
22:11 rozwiń.

Gość gość
może zrobić tak dziewczyna i chłopak, a okoliczności są często niejasne, albo nie chcą napisać całej prawdy z wielu powodów.

Gość gość
Jeżeli ma tylko chłopka, a nie męża, rodzinę, zobowiązania to co za problem zostawić go i być z tobą..chyba że jej nie pasujesz...

Gość gość
Gdy mężczyzna wydaje się zainteresowany ale mimo to nie zaprasza przez długi czas na spotkanie. Kobieta może pomyśleć, że nawet jak mu się podoba to nie jest wystarczająca dla niego żeby chciał czegoś więcej. Wycofuje się żeby nie wzbudzać w sobie nadzieii.

Gość gość
Wiem, ze czesto kobiety zrywają kontakt gdy bardziej sie zaangazuje ale gdy np mezczyzna jest zajety i nieodwzajemnia uczuc.

Gość gośćjhgjhg
na czym zycie polega dziś .Sklada sie z 3 etapów . 1.Zabezpieczneie czyli wiedząc o tym że i tak ktos nas nie zostawi bez wzgeledu na wszystko. 2.Róbta co chceta 3.Niesprawiedliwosc . Ad1 Zapoznajemy sie i zbezpieczamy np. majatek czyli na majatek bo wiadomo ze nikt od majatku nie odejdzie , no i bardzo popularna metoda , ktos powie brutalne czyli produkcja potomstwa .Brytalnie zabrzmi troche powszechcna i czesto znana metoda w kazdej rodzinie - czyli robimy co sie chce i tak nie odejdzie nie zostwai nas druga osoba , rozejdzie sie druga osoba ,No bo jak rodzic moze odejsc od potomstwa . Poczatek polega na zabezpieczeniu sie majatkiem lub popularnym potomstwem .Jak zabezpieczenie jest juz gotowe .Zazwyczaj jedna osoba cierpi a druga musli o ze jest zabezpieczona podejmuje wszytskie swobodne złe dzialania zyciowe rujnuje niszczt ład zyciowy drugiej ossobie czyli ,,Róbta co ccheta ,,, to znaczy wszystko co jest zle , zdrady , przemoc, nalogi i tp. oczywiscie to moze byc cokolwiek co widzimy zlego w zyciu drugiej osoby , dlatego szybko orientujemy sie ze mamy dosc zycia z ta osoba . Akleniestety powstawilismy mur zyciowy ze nie wszystkich stac go przeskoczyc mur zabezpieczeń.To jest powszechne i czeste . 3.W koncu dochodzimy do wniosku ze zycie jest niesprawiedliwe .Dlatego jedni odpowiadjaja rozstaniami a inni nie .Ale jak od majatku od potomstwa mozna sie rozejsc . na tym polega czyli za nim bedziesz krytykowac kogos kto sie rozwiódl to zrozum ze ktos tylkoodpowiedzial na wszystko i dazy tylko do sparwiedliwego zycia jakie kazdy oczekuje .Ale brytalna parwda jest taka ze rzadko rozstajemy sie i dichodzimy od majatku no i brutalnie rzecz potomstwo jest tym najcięzszym w zyciu twierdza zyciiową ze coprawda nie sposób sienikomu przebic ale brutalnosc zycia polega na tym zabezpieczeniu potmostwem do robienia czynienia wszytskiego co sie podoba to jest niesprawedliwosc zycia jak opinia jest czesta . czyn jest zycie na ziemi jest symbolem ze odbywac sie powinno wszystko sprawiedliwosc wina i kara , wybaczania , uczucia , jako 3 symbole w którym wybierajac jakiś doązymy do swojego zycia , godnego sprawiedliwego , do tego od czego kazdy i kazdemu czlowiekowi sie nalezy to od zycia .Czyli sparwiedliwosc polegajaca na zmianie i uczuciu jako jedynym wybór w dązeniu do sprawiedliowego zycia , albo poddanie i zostaniu .nic od zycia nie oczekując .Oczekując to znaczy wszytsko czego oczekujesz , potrzeb w zyciu ....... czyli zmiany w zyciu tego czego nie mozemy kupic .wszystko cco nie jest na sprzedaz ...............ale odczuwamy w zyciu tego brak .Dązenie do zycia sprawedliwego zalezy od nas nikogo wiecej jak zrobimy tak bedziemy mieli .Dlatgeo nauczmy sie wchodzic łatwo i wychodzic i dazyc do tego czego oczekujemy od zycia co czesto jest bardzo trudnym zadaniem które moze okazac sie klawiejsze nawet jak zesmy wchodzili.

Gość gość
raczej nie. chyba, że jest w szczęśliwym związku

Gość gość
Wydaje mi się, że może. Jednak może to także być wymówka z jej strony. To, więc zależy.

Gość gość
może ale sporo ją to będzie kosztować

Gość gość
9:32, jaka wymówka?