Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAleksandra

Plamienie owulacyjne czy implantacyjne?

Polecane posty

Gość gośćAleksandra

14 dnia cyklu dostałam plamienia, na początku była to mała krwinka, później jasno różowy śluz tylko przy podcieraniu się. Moje cykle są raczej długie 33-40 dni więc owulacja przypada najwcześniej na 23 dzień cyklu. Jako, że organizm kobiety płata różne figle stwierdziłam ze może owulacja może była wcześniej. 18 dnia cyklu zrobiłam test z krwi Beta HCG, wynik negatywny, poniżej 0,1. Wiem, że to trochę za wcześnie lecz jeżeli 14 dnia była implantacja to hormon powinien już być wykrywalny. Dziś 33 dzien cyklu (19 dzien po plamieniu) i okresu dalej nie ma. Czy to możliwe ze faza lutealna trwa tak długo, przypuszczając ze było to plamienie owulacyjne? Czy może jednak jestem w ciąży? Nigdy wcześniej nie miałam takich plamień, oprócz jednego razu gdy właśnie byłam w ciąży, którą niestety poroniłam, ale to było 30 dnia cyklu i była to jedna malutka krwinka. Z góry dziękuję za odpowiedz

Gość gość
Moze zaburzenia hormonalne. W ostatnim czasie kilka razy mi sie to przydarzyło tylko za kazdym razem z innym natężeniem. Ale zawsze na okolo 4 dni przed owulacją

Gość gość
Miałam podobnie w połowie poprzedniego cyklu zrobiłam test -negatywny, okres przyszedł 1 tydzień wcześniej wcale nie bolał i trwał 10 dni :-O ostatnio dużo nerwowo i stresów w moim życiu...

Gość gośćAleksandra
Zaczęłam się odchudzać i też miałam trochę stresów w tym miesiącu wiec pewnie to przez to:) dziękuję za odpowiedzi