Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am_Dyzio

Kantor wymiany walut

Polecane posty

Gość am_Dyzio

Po ile są słowackie korony?

Gość Padlik
Pytaj w Narodowym Banku Słowackim - bo tylko tam je wymienisz. Chyba, że chodzi ci o korony czeskie, to sprawdź sobie na Gieldawalut.com - tam maja najlepsze kursy.

Gość gośćKasia1
Na Słowacji jest euro siusiaku miętki.

Gość am_Dyzio
Chodzi mi o słowackie korony po denominacji z 1 stycznia 2018 roku.

Gość gość
To zalezy gdzie wymieniasz, ja polecam sobie wejść na https://www.gieldawalut.com/ i założyć konto do wymiany tam. mają najkorzystniejsze kursy a nie trzeba też wychodzić z domu, wszystko załatwiasz online

Gość gordil
Widzę, że niektórzy żyją jeszcze w poprzedniej epoce:) Na Słowacji mają euro, jeśli masz ich korony to już ich w żadnym kantorze nie wymienisz. Zostaw sobie na pamiątkę. A jeśli chcesz wymienić korzystnie euro to na Gieldawalut mają najlepszą cenę. Sam właśnie tam zawsze robię przewalutowanie bo się najbardziej opłaca.

Gość jagniś
Zawsze stawiam na rzetelność, długofalową, korzystną współpracę. Wielu kantorów na pewno jeszcze nie poznałam, ale już ponad rok wymieniam przez Pluskantor.pl i jest wszystko w porządku, więc ot tak sobie nie będę testować innych. Swoją drogą na start też mi dali świetny bonus. Pierwsze przewalutowanie w Pluskantorze było kompletnie darmowe.

Gość lubiepomidory
Ja podobnie i właśnie dlatego już 4 rok mija jak jestem klientką amronet.pl, po tylu latach ręczę, że to kantor w 100% uczciwy. Poza tym ich oferta jest stale jedną z najlepszych. Nawet w porównywarkach widać.

Ja ich polecam zarówno pod względem obsługi klienta, jak i cen. Mają naprawdę bardzo dobre podejście no i obsługują mega szybko, można w 100 procentach im zaufać. Kolejna kwestia to także pomoc w wymianie, nawet najbardziej zielona w tym temacie osoba jak ogórek sobie poradzi. Jest jak najbardziej okej http://www.centkantor.pl/

Gość kamill

Ja w Opolu mam od dawna taki sprawdzony, bezpieczny i rzetelny www.centkantor-opole.pl/ Mieści sie na Żeromskiego. Na miejscu fajna obsługa i dobre ceny, możecie je nawet negocjować.