Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można prawie rok ukrywać chłopaka? Wy też tak robicie?

Polecane posty

Gość gość

Jaką być trzeba wyrachowaną i cyniczną osobą???

Gość gość
W szafie?

Gość gość
Jednak jesteś GEJEM ? ? Lubie gejów, przyciagam takich, zwierzaja mi się. Niedawno młody chłopak ok. 15 czy 16 letni powiedział mi w zaufaniu o swej orientacji

Gość gość
Nie pisze o facecie i facecie tylko o facecie i dziewczynie (aż 3 wykryte przypadki w moim otoczeniu)

Gość gość
Znowu ci ciekawość dupsko rozsadza, co się dzieje w cudzym życiu, ty wredna peezdo?

Gość gość
jak ukrywalam, ale krocej.bo balam sie ze na tym etapie mnie zostawi z hukiem a ze mnie beda sie wszyscy albo smiac ze wiadomo taki pasczur faceta nie utrzyma, poszedl do ladniejszej, albo sie litowac i stale gadac o sprawie i rozdmuchiwac, albo sie madrzyc ze wiedzialam ze nic nie wart ale ty sie uparlas na niego.to nie cynizm ani wyrachowanie, raczej niepewnosc, moze pocztkowy brak zaufania

Gość DżesikaVanessa
Ja ukrywałam chłopaka pod łóżkiem. Od razu zaczął narzekać, że mu ciasno i niewygodnie. Po 3 godzinach musiał iść do wucetu, bo go siku pocisnęło. Po drodze wlazł na moją mamę i tak się ukrywanie skończyło.

Gość gość
Znajoma ukrywa "swojego chłopaka". Wie tylko parę koleżanek. Może z 5. Rodzina nie wie, ani brat, ani rodzice, jej znajome z pracy i że studiów nie wiedzą, dalszą jej rodzina nic nie wie, ani jej znajomi którzy mają już mężów czy żony- też nie wiedzą. Powód, jej chłopak jest żonaty.

Gość gość
Dajcie spokój ... Nie macie swojego życia? Jak się nudzisz włącz sobie serial :D 🖐️