Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogłoszenia starych panien, przecież to jest makabra

Polecane posty

Gość gość

np to: Jestem kobietą, mam 65 lat. Poznam mężczyznę w zbliżonym wieku z możliwością ślubu kościelnego.

Gość gość
Skąd wiesz że nie wdowa?

Gość gość
bo chce ślub kościelny, więc panna STARA i jeszcze chora dewotka religijna, tragedia

Gość gość
Przecież cymbale wdowa może wziąć ślub kościelny

Gość gość
"dopóki śmierć nas nie rozłączy." Wdowa,/wdowiec moze ponownie wziac slub koscielny.

Gość gość
Cos w tym jest. U nas na takim lokalnym portalu ogłasza się taka jedna. "Mam 50 lat, jest stanu wolnego, lubi spacery i spędzać czas w domu. Chętnie pozna pana 50-55 lat wdowca bezdzietnego lub kawalera :P

Gość gość
Co w tym zlego ze ktos chce poznac kogos na jesien zycia. .? W wiekszosci to wdowy ktore mialy o 10 i wiecej lat starszych mezow. Moja mama ma sporo takich kolezanek

Gość gość
No i git. Nie ważne czy mąż 20 czy 70 lat. Chcesz brać ślub to bierzesz. .Ale nieeeee, zapomniałam, że tu katoland i z cofanie umysłowe.

Gość gość
Mam siostrę, rozwodke, po ślubie cywilnym, ona może jeszcze wziąć kościelny. A moja koleżanka z klasy owdowiala, a z drugim mężem ma ślub kościelny. A po trzecie, co wy macie z tymi starymi pannami? Żal wmówić d**e ściska cy co?

Gość gość
tepy chooyku zajmij sie swoimi brudnymi gaciami a kobiety zostaw w spokoju bo i tak sam zostaniesz :-(

Gość gość
gość dziś takich ogłoszeń księżniczek po 50, po 60, po 70 jest za granicą tysiące, panny wybrzydzały aż ich emerytura zastała i teraz chłopa szukają, bleeee

Gość zielona kawa 40
I co z tego? Myślisz, że jesteś taki/taka idealna? :D Co cię to obchodzi?☕:D

Gość gość
Lepiej się czujesz? Nawet 100 latka ma prawo mieć swoje wymagania

Gość zielona kawa 40
Wymagania i prawo do szczęścia i nikomu nic do tego :)

Gość gość
a ty samotny idioto myslisz, ze wiecznie bedziesz mial 25 lat?! buheheheheh

Gość gość
gość dziś Lepiej się czujesz? Nawet 100 latka ma prawo mieć swoje wymagania Zgłoś 100 latka to powinna ostatnie 30 lat łyżką kopać dół na trumne a nie szukać chłopa

Gość gość
gość dziś ja nie, ale wy baby myślicie że wiecznie będziecie młode i piękne i na gołą doope zawsze złapiecie faceta

Gość gość
20:01- kiedy mialem 20 lat smialem sie tak jak ty,a ojciec mi mowil ze gdy bede w jego wieku to „sr)ając będe trzymal sie trawy” dzis mam 42 i rozumie teraz co kiedys mial na myśli. Przypomnisz sobie te slowa juz wkrótce bo czas zasuwa jak formuła1. Co do szczecia,kazdy ma Prawo do niego i to bez roznicy wiekowej,nikt nie chce samotnie spedzac jesiennych spacerow w samotnosci

Gość gość
gość dziś poczytaj to forum, wiele kobiet twierdzi że same są i są szczęśliwe, czyli co, kłamią

Gość zielona kawa 40
Zawsze jest fajnie wrócić czy to z pracy czy od lekarza czy od sąsiadki, ze świadomością, że ktoś na nas w domu czeka. Prócz kota i psa ;) Czas zasuwa. Już mamy lipiec niedługo będzie jesień i zima :D Niedługo będziemy rok starsi :)

Gość gość
gość dziś gość dziś ja nie, ale wy baby myślicie że wiecznie będziecie młode i piękne i na gołą doope zawsze złapiecie faceta XXX OJ OJ nie bój się, też będziesz stary. Też się będzą z ciebie młodzi śmiać, z twojej zwizłej d**y, spokojna głowa. I głupio będzie tak samemu w domu siedzieć, bez tej okropnej baby. Kota se kup albo lepiej kaktusa :D:D:D

Gość gość
Kolego co hejtujesz starsze panie jeszcze jedno,(to ja ten 42latek) gdy mialem 19-20 poznalem panią 47wiosen juz miala. Byla zadbana a zmarszki dodawaly jej doslownie uroku.Piersi choc juz mocno opadly jak dla mnie byly cudowne,niesamowite (wiem wiem jędrne są fajniejsze ale mam to gdzies,bo to nie priorytet dla mnie) poszlismy na lampke wina do restauracji (no ja jako mlodzik na odwage w kiblu na szybciora wytrąbilem cwiartke:) ) w kazdym razie poszlismy na spacer a bylo juz pozno i tym sposobem zawedrowalismy do jej domu... wrocilem do siebie dopiero po tygodniu z niedowagą i wykonczony jak koń po westernie.to bylo niesamowite.spotykalismy sie jeszcze przez kolejny rok a nastepnie zamieszkalismy razem gdzie zwiazek nasz trwal przez 5kolejnych lat.Niestety rak wkradl sie w nasze zycie i odebral mi kogos kogo kochalem.od tej pory nie mialem nigdy mlodszej partnerki.dzis mam jak juz wspomnialem 42lata moja żona 56. Kochamy sie jak niejedna 18-to letnia para, jestesmy szczesliwi i nie ma przy mnie zadnych kompleksow pomimo ze moje uwarunkowanie gdnetyczne i tryb zycia powoduje ze wygladam jak max 30latek,rajcuje mnie to ze jest starsza i tyle.

Gość gość
Nie panien w tym wieku i co chcesz komu wcisnąć? To wdowy i rozwódki imbecylu nawet nie potrafisz odróżnić jednego od drugiego. Jest coś takiego jak rozwody i mężowie czasem umierają. Ty w tym wieku pewnie będziesz wysyłał takie ogłoszenia bo nie znajdzie się żadna młodsza chętna na ciebie. Przestań szię wreszcie błaźnić.

Gość _Carycka
W kazdy wieku ludzie zasluguja na mimics, jesli maja szczere intencje. Co w tym dziwnego?

Gość gość
Makabra to jest to że masz z tym problem że człowiek chce poznać kogoś niezależnie od wieku. Masz siano zamiast rozumu. :-)

Gość gość
każda baba szuka sponsora, stara też

Gość gość
taka prawda

Gość gość
mi kolezanka daje cípki jak sie zachce. Taki uklad i zadnego stalego zwiazku bym nie chciał.

Gość gość
50tki i 60tki są niewyżyte w wyrku jeśli mają młodszego kochanka , sam takim jestem i uwielbiam te babki .