Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wniosłam o podwyzke alimentow a sad mi obnizyl to co sie dzieje to koszmat

Polecane posty

Gość gość

KOSZMAR!!! Dostaje na syna 13 lat 1600 zł. Z tego musimy sie utrzymac i place jeszcze kredyt za mieszkanie ktore dostalam w spadku - i jeszcze 2 lata musze placic!!1 - moj byly maz ma firme bardzo dobrze mu sie wiedzie, zaraz bierze slub, wiec uznalam ze mozna podwyzszyc do 2000 zl bo 1600 zl na 2 osoby to bardzo malo. To co on zrobil? Wnioseok o obnizenie do 1300 zł bo jego nowa kobieta jest z nim w ciazy!! I sad to przyjal1!!!! NIE WIEM CO TERAAZ JUZ I TAK LEDWO WIAZEMY KONIESC Z KONCEM

Gość gość
Interesuje się synem? Daje mu coś oprócz alimentów?

Gość gość
Idz do pracy? 1600 masz na syna. A nie na siebie. 13latek nie musi miec mamusi 24h na dobe. Rusz tylek do pracy i sie poprawi.

Gość gość
Ale masz alimenty zasadzone na syna czy na sobie i syna?

Gość gość
Prowo

Gość gość
Alimenty TYLKO na syna sa!

Gość gość
To z jakiej racji uważasz że ta kwota ma straczyc na 2 osoby?

Gość gość
A ja mam 400 zl na syna 17 letniego i nie narzekam.

Gość gość
Alimenty to część kosztów utrzymania dziecka. Powinnaś zarobić na siebie i dołożyć do utrzymania dziecka. Poza tym ponowny ślub ojca to nie powód do podwyżki. O podwyżkę wnosisz jak wzrosną koszty utrzymania dziecka.

Gość gość
Mam nadzieję, że jak jego nowa żona urodzi, to znów ci obniży, bo będzie miał wydatki na malucha :D

Gość gość
Do roboty darmozjadzie. Nic nie powinnas dostać jak ci sie ****** chciało

Gość gość
mądry sąd, nie wystarczy tylko naklepać dzieci

Gość gość
ten twój maz to prochno

Gość gość
Bardzo dużo miałaś na syna. Jak ojciec fal 1600 to Ty tyle samo powinnaś dołożyć na jego utrzymanie a nie żyć za jego kasę. Poza tym to prowo. Od kiedy się płaci kredyt za spadek

Gość gość
Sedzia bardzo racjonalnie podszedl do sprawy. To najlepsza decyzja jaka mogl wydac. A pani radze sie pofatygowac do pracy. Jak udaje sie wyzyc za 1600 zl z synem 13letnim ? To nierealne chyba. Maz 1600 i ty 1600. Fifty/fifty, a co myslalas ? Rozumiem zazdrosc ale krzywdzi pani ludzi. Jest pani swiadoma swojego nekania ?

Gość gość
Od zawsze. Przejmujac majatek, przejmujesz dlugi. No chyba, ze zrzekniesz sie majatku do 6 msc po smierci spadkodawcy. Chyba o to autorce chodzilo.

Gość gość
1600 to bardzo dużo.Alementy są na syna, nie ciebie. Na córki mam od lat po 600zl, ex nie płacił mi bardzo długo, dostał w zawiasach i uregulował pół, do tej pory mam u komornika 6000 do sciagniecia,bezskutecznie Uważam że 1000jest godnie.Wiecej przegięcie i wtedy matka okrada ex męża.Jak słyszę o nieszczelnej Zamachowski wskuej Juscie która zrujnowała Zamachowskiego alimentami 4tys na 4 czy 5dzieci czyli z 12 tys. M-cznie to myślę że żyjemy w państwie Kafli, państwie bezprawia.Jedno dziecko nie ma nic, drugie wyrzygane zalisne 600, a inne jak ta leniwa baba z tematu jęczy że ma mało przy 1600!! Idź do roboty pasozycie