Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spedzilem okolo 5 lat na podrozy po swiecie i stwierdzam

Polecane posty

Gość gość

ze polki sa bardzo nieczule zimne oschle kasajace i niemile. Kobiety na swiecie sa bardzeij kobiece

No to nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci, byś tam, w tym szerokim świecie, szczęścia swego szukał!

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
A które najmilsze i najładniejsze?

Gość gość
Zanim weszłam w ten topik wiedziałam,że będzie dotyczył jojczenia na własne rodaczki. Skoro w świecie było tak cudnie to było tam zostać i związać, np. z czułą Niemką. ;-)

Gość gość
przeciez muwi swoja opinie

Gość V12
Polki to prostaczki, przykra prawda.

Gość gość
Może mówic, ale po co skazywać się na taki masochizm? Ja też wiele podróżowałam, od ponad 10 lat mieszkam już na południu Włoch, zostalam głownie ze względu na miłość, chociaż we wcześniejszym etapie to były zauroczenia, romanse, po prostu coś czego nie przeżyłam w relacjacch damsko-meskich z Polakami, przez wiele lat, przydarzyło mi się w ciągu roku w Itali- nie chodzi o ilość numerków, a o samo podejscie do kobiet. Do Polski na pewno nie wróce, chyba że na krótkie wakacje. czego u autorowi zycze!

Gość gość
Więc przywieź sobie żonę z zagranicy. Albo osiedl się tam. Nic trudnego. Wiele kobiet z wielu krajów pozaeuropeskich chciałoby móc mieszkać w unii. No i mąż, który ma wpojone inne zasady, że kobieta ma takie a takie prawa - po prostu niesamowite szczęście dla kogoś, kto równie dobrze byłby ofiarą gwałtów, pobić, itp. Ale Twoja córka, a już na pewno wnuczka wychowywana w Polsce, będzie mniej kobieca i nieczuła. ;) :P

Gość gość
Ja też teraz myślę o obcokrajowcu. Ale Europejczyku. Też jest bardziej pewny siebie niż Polak o którym myślałam. A przez to raczej skłonny do mówienia wprost, uprzejmy, nie złośliwy. Co powiesz o Polakach w porównaniu do innych nacji? Zwłaszcza europejskich? :)

Gość gość
Chyba pięć lat w więzieniu.

Gość gość
ja powiem, mysle ze polacy sa bardzo pozadani wsord kobiet swiata, bardzo menscy, jest tu wielu menzow stanu np Kotowonski ktury walczy o prawa mezczyzn w polsce ,. gdzie ludzie slysza polak ustawiaja sie w kolejkach

Gość gość
jasne

Gość gość
p

Gość gość
Co prawda to prawda, Polki to takie królewny z drewna z przerośniętym ego.