Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaluje ze urodzilam sie w polsce

Polecane posty

Gość gość

w takiej dziurze pelnej paszczurow i januszy, wole byc bita przez przystojnego faceta niz kochana przez paskudnego brzydala

Gość gość
Możesz wyjechać. Po jakimś czasie ubiegać się w innym kraju o obywatelstwo. Weź los w swoje ręce. Stereotypowo jesteś typową narzekającą Polką. Nie narzekaj, zadziałaj. Osobiście mam zupełnie odmienne zdanie. Lubię swój kraj.

Gość gość
trzeba było w afganistanie albo w jemenie, itp... tam doopy są szczęśliwe bo facety przystojne i bogate...

Gość gość
Tylko ze sama wybrałaś to miejsce zanim się urodziłas więc pretensje tego typu są nieuzasadnione.

Gość gość
do autorki: ale jesteś sama i tak pozostanie bo nie ma w tobie ani kobiecości, ani kultury osobistej. masz to, co masz bo nie masz wyjścia, dziunia! :P

Gość gość
Zawsze mogłaś pasać owce na mongolskim stepie. Spać w jurcie i podmywać się popiołem z ogniska, także niepeertol że mieszkasz w syfie z Januszami i grazynami.

Gość gość
Tylko ze na mongolskich stepach ludzie i tak są szczęśliwi mimo mycia d**y popiołem. Autorka pewnie marzy o Monako lub Dubaju.

Jak się można podkuwać popiołem? Ja byłam Mongołemw poprzednim życiu miałam konia anuka .

Gość gość
Cholera podkuwac ja też nie wiem

Gość gość
Przecież to prowo to facet wymyślił :(

Gość gość
do tego rąbnięty solidnie w czambuł

Gość gość
Przecież to prowo to facet wymyślił :(

autorko różnie to może być .Ja na przykład mam żal do rodziców że nie wyjechali do Kanady wtedy gdy była taka możliwość, mój ojciec jak miałam 7 lat wyjechał do Kanady i chciał tam ściągnąć moją mamę i mnie ale mama nie chciała więc Tato został tam.Znalazł inną kobietę i mieszka tam do dziś.Przyjezdza do Polski.

Gość gość
Też żałuję, że urodziłaś się w Polsce.

Gość gość
Ja też żałuję i gdybym wiedziała wcześniej, to na pewno wybrałabym sobie inny kraj dla moich narodzin :(

Gość gość
Zgadzam sie z autorka. Lepiej byc bita przez bydlaka przystojniaka niz kochana przez Polaka

Gość gość
Polska to chory kraj. Tylko w Polsce nie szanuje sie kobiet i nie ma opasek RESPECT!

Gość gość
Polki mają nasrane we łbach.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Zakladam , ze ten topik to prowokacja ale i tak bardzo przykro sie czyta tego typu teksty.

Gość gość
Cóż, prowo, ale święta racja, że polska to mega ujowy kraj i też żałuję, że się tu urodziłam.

Gość gość
Polska piszemy z dużej litery ! Brr co za tłuki !

Gość gość
tu autorka, to nie jest prowokacja! Naprawde wolalabym sie urodzic w np. hiszpani, tam jest pelno przystojniakow i ludzie sa mili i bardziej otwarci na nowe znajomosci, nikt nie patrzy na drugiego krzywym okiem

Gość gość
Też wolałbym się urodzić w Hiszpanii pełnej ponętnych Hiszpanek opalających się na plaży topless. A tu trzeba żyć z tłumem polskich kretynek.

Gość gość
A tu trzeba żyć z tłumem polskich kretynek. x Nie trzeba, póki co granice są otwarte, nawet dla takich kretynów jak ty :D

Gość gość
Otwarte także dla ciebie kretynko.

Gość gość
Kolejny temat do skasowania, pusty i denny w swoim przesłaniu.Miej pretensje do swoich rodziców, że stworzyli takie bezmózgowie, które jest wiecznie niezadowolone. Po co ty żyjesz , kobieto? Jaki masz cel w tym twoim życiu? Lepiej weź gruby sznur i powieś się, a będzie więcej szczęśliwych ludzi bez ciebie.