Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobieta i wybierajac facetow z ktorymi bylam w zwiazku kierowalam sie...

Polecane posty

Gość gość

Zwykla chemia. Jesli byla wspolna chemia, to wchodzilam w zwiazek, jak jej nie bylo, to nie. Facet moglby byc cpunem, alkoholikiem, bezrobotnym, klamca, kobieciarzem itp. A jesli byla chemia, to tylko ona mna kierowala... I kieruje dalej. W sumie, typowa kobieta ze mnie, nie kieruje sie charakterem faceta, tylko ta magiczna chemia.

Gość gość
No i niech zgadnę. Jesteś teraz sama...bo, ci do których czułaś chemię mają już swoje żony. Nieprawdaż?

Gość gość
Nie zdradzę tego, chce być trochę tajemnicza.

Gość gość
głównie na melinach :)

Gość gość
Do mnie jedna czuje chemie ale związku nie chce

Gość gość
18:05 to znaczy, ze nie czuje tej chemi.

Gość gość
Ja od dawna powtarzam, ze nie jest istotne jaki facet jest; dobry/zly, romantyk/oschly, placacy na randkach czy nie, komplementujacy czy nie, biedny/bogaty. Liczy sie tylko i wylacznie chemia. Kobieta nie jest w stanie oprzec sie chemii.

Gość gość
Aż się któregoś pięknego dnia przejdziesz na tej chemii bo na niej tak naprawdę g****o zbudujesz. I udanej przyszłości z alkoholikiem lub cpunem życzę

Gość gość
A po co komu związek bez chemii? No chyba, że któraś leci na kasę tylko. Związek bez chemii jest nic niewarty - po co mi wtedy taki facet? To już wolę mieć wtedy znajomego czy przyjaciela. Ale nie mam ochoty mieszkać z kimś takim, gotować mu czy zajmować się nim, jeżeli chemii nie ma.

Gość gość
A czym jest ta słynna chemia? To po prostu dobre dopasowanie i nic więcej. Jeśli z cpunem to ci wystarczy to fajnie masz powiem Ci.

Gość gość
Post z 18:443 jest mój, ale dodam, że wchodzenie w związek tylko z powodu chemii jest totalnym debilizmem. Mnie tam sama chemia w związek nie pcha, nie mogłabym być z kimś kto mnie irytuje lub jego osobowość mi nie pasuje, o nie, nie nie... Byłam już w kilku seks-układach z facetami, którzy mnie kręcili mocno, ale związku z nimi nie chciałam, mimo tego, nie byłam w nich zakochana.

Gość gość
Ten temat to prowo faceta. Bo tylko facet może być takim prymitywem, żeby samo pożądanie do kobiety było w stanie przesłonić mu wszystko inne lub wystarczyć w zupełności... Kobieta, która traci głowę dla faceta, musi być w nim zakochana - ale sam popęd seksualny tu nie wystarczy, tutaj musi dojść jeszcze tzw. popęd romantyczny, uczucia itd.

Gość Michał121212
18:46 zwykla d****a! Wlasnie przez takie k***y, ktore pozniej beda gadaly, ze mialy jednego, gora dwoch, wole dziewice. Przynajmniej bede wiedzial, ze moja przyszla zona i matka moich dzieci ma kregoslup moralny i nie przeszlosci k********a!

Gość gość
Po chemię, która daje haj, to do dilera się idzie.