Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie cierpie biedronki..nie robie tam zakupow..kto jeszcze?

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze to teraz ulubiony market Polaków..zawsze tłumy widzę przed tym markerem Ja natomiast go nie cierpie Omijam szerokim lukiem ,bo nigdy nic tam nie mogę znaleźć i nie wiem jakie ceny są naprawdę Czytnik pokazuje czesto inne ceny niz sa Wole kaufland i lidla

ja też nie lubię, ale zawsze tam po coś wejdzie, np. Day Up. :O w lidlu nigdy nie byłam, kaufland daleko w biedronkach w moim mieście syf na posadzkach i kolejki jak w prl, z cenami nic nie zauważyłam, oprócz przekrętu na pieczywie

Gość gość
Uwielbiam biedre Nawet ksiazki tam tanio fajne kupuje..I jogurty,slodycze,nabial,ciasta :-)

Gość gość
Ja za to bardzo lubię ten sklep.

Gość gość
Ja, mam tam b. Niemile panie, ceny nieprawdziwe, zepsute mieso i mleko, smierdzi

Gość gość
Tez nie chodze ale ze wzgledu na okropna obsluge jaka jest w moim miescie

Gość gość
Ale macie problemy. Zamiast wejść i kupić i wyjść to wam się obsługa nie podoba. Wiecznie na nie.

Gość gość
Bo to sklep dla patoli I 500 plus :-P

Gość gość
A ja lubię Lidl. Moja mama biedronke.

Gość gość
Jeśli ktoś tak twierdzi to już wiem że mam do czynienia z debilem który wyżej sra niż d**e ma.

Gość gość
Nie przepadam za tym sklepem, ale chodzę głównie na większe zakupy, bo w jednym miejscu kupię dużo rzeczy. Tylko mięsa i pieczywa tam nie biorę, tylko jakieś makarony, wodę mineralną, przyprawy itp.

Gość gość
Znowu podobny wątek. Market jak market. Mam blisko to kupuję. U mnie Panie miłe nawet z racji bliskosci i częstych odwiedzin "zaprzyjaźnione'...i jest w miarę czysto a w każdeym razie nie odbiega pod tym względem od Lidla.

Nie robię zazwyczaj zakupów w Biedronce bo tam nie ma bardzo wielu produktów,są tylko specjalnie robione dla Biedronki.Nie ma np.makaronów Lubella,ketchupów Tortex itp.

Gość gość
Tak, mnie podoba mi sie obsluga. Zawieszaja zle ceny, a jak chce zgodnie z prawem kupuc w tej cenie, sciagaja kartke i udaja ze sprawy nie bylo. Raz chcieli ukrasc mi tablet, zostawilam przy kasie, odwrocilam sie i nie bylo, nikt nic nie widzial, wymiekli jak poprosilam zapis z monitoringu, nagle „bo kolega wzial i wyszedl na przerwe”. Mieso, mleko i sery klada na kilka dni w alejki a potem zgnite i splesniale na polki.

Gość gość
Ja nie znam ani jednego dobrego produktu z biedry Tani syf z kupa chemii w skladzie

Gość gość
Biedra to syf dla biedoty

Gość gość
Tak czytam i czytam i dodam od siebie. Z mężem mamy razem miesięcznie równo 19 000zł netto i robimy od 5 lat zakupy głownie w biedrze ( bo najbliżej )... Uzupełniające 1-2 x w miesiącu w Auchan albo TESCO. Tak więc to co niektóre piszą to ręce opadają...

Gość gość
W Biedronce pampersy, kilka lat temu z przypadku weszlam, wzielam loda, przy kasie szok 99 gr sztuka, w sklad nie wnikam, wszedzie to samo. Po za tym nic wiecej tam nie kupuje i w zasadzie nie chodze, a jeszcze top czipsy corce smakuja

Gość gość
ja tylko latem po arbuza .

Gość gość
Ja lubię choć co raz mniej bo ostatnio u nas po przekladali towar i zakupy to teraz koszmar nic nie można znaleźć chodzę tez do lidla,kauflandu ale to już rzadko.Lubie kiedy mam je zakupy przebiegają szybko i sprawnie

Gość marawstala
A ja lubię... Największy wybór jest w tej kolo dworca PKS ale ta na sienkiewce tez może być Inne bardzo odstaja...

Gość marawstala
Bardzo ładne kwietniki (na plot) tam kiedyś kupilam... Wykonane z metalu i włókna kokosowego (?) rewelacja

Gość gość
U mnie też wszystko pozmieniali i choć minęło juz sporo czasu, to ciągle nic nie da się znaleźć. Wydaje mi się, że niektóre z was przesadzają. Nigdy nie widziałam, żeby mięso czy ser były w alejkach, zawsze są w lodówkach. Nie jest też prawdą, że tam są tylko rzeczy produkowane dla biedronki, bo sporo rzeczy jest normalnych, dostępnych także w innych sklepach.

Gość gość
Minusem biedronki jest na pewno ograniczony wybór marek różnych produktów.Makarony maja takie sobie jakiejś marki no name.Ryż jest tragiczny złotówki bym za niego nie dala.Kiedyś kupilam dwa opakowania mięsa z kurczaka i było zepsute.Truskawki czy maliny zazwyczaj juz z plesnia .A po ich serniku ktory tak reklamuja ze jest z naturalnych produktow mialam takie sranie caly dzien i bole brzucha ze dziekuj***ardzo.Generalnie człowiek pójdzie tam na zakupy i zawsze czegoś nie ma i przez to trzeba zaliczyć kolejny sklep i znów stać w kolejce.

Gość gość
Ja tez nie lubię biedronki i nie robię tam zakupów lubię lidla

Gość gość
Ja uwielbiam biedronke nie cierpię lidla

Gość gość
mara wstala - na PKS-ie są zawsze ogromne kolejki i ludzie z walizkami, moja ulubiona to ta za orlenem na żytniej

Gość miesoozerna
Ja tam nie lubie biedry , tylko dlatego ze nie ma w niej wyrobów firmy PINI BEEF..polecam kazdemu. Sprobujecie to zrozumiecie o czym mowie ^^

Gość samiusienkaprawdaaa
Ja też żałuję..wyroby PINI powinny być w każdym sklepie żeby każdy mógł porównać jakość w stonsunku do innych producentów :)