Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochęrozżalonamaterialstka

Czy czułybyście się poszkodowane w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość
dziś Nie mierz innych swoją miarką.pomaga się rodzicom nie za to że dają tylko że są i to zwykły akt człowieczeństwa.Ty byś tego nie zrobiła ale są tacy którzy nie myślą interesownie i w chorobie bez interesu pomogą każdemu a już na pewno własnej matce. Wyobraz sobie ze w naszym domu nie ma rozmów o pieniądzach i spadkach,mamy to co mamy a mamy sporo dzięki naszej pracy i nikomu nie musimy niczego zawdzięczać.Nigdy nie wyciągaliśmy łapy po cudze.Siostra jest traktowana jak byle kto i nie z powodu majątku a to że zostawiła porządnego człowieka(szwagra mojego męża) a puściła się z lovelasem,nie jest to temat by o nim pisać,jest widać mu wstyd że z jednej matki a takie bagno. Teść ożenił się jak miał 65 lat więc daruj sobie rozwód,gdyby nie miał emerytury wysokiej to też nie znalazłby żony,wiadomo o co babom chodzi.Zapisał tylko dlatego by po jego śmierci nie miały pewnie udziału dzieci (dorosłe) jego drugiej żony,PROSTE?? to dla ciebie. Drugi temt o jakim dożywociu piszesz,córka od matki mieszka 150km i ma opiekować się w zamian za dożywocie? rzuci pracę,wez kobito zacznij myśleć bo widać że nie masz tęgiej głowy.Wesołych Świąt:)

Gość gość
13-26 A ty co tak się podniecasz nie swoim problemem? wez się babo za robotę bo w chacie syf/kiła a to o tu siedzi i dostaje orgazmu.

Gość gość
13.46 co nie zmienia faktu, że twój mąż ma żal, ty albo tego nie widzisz, albo udajesz i świadczy to po jego wypowiedzi typu, że jak nikogo nie obchodził za życia. A ty naskakiwałaś na autorkę, że ona ma pretensje. Zajmij się mężem, bo widać, że mu źle.

Gość gość
[13:58 Ty p*****lucho kafeteryjna pilnuj swojej doopy,ja mogę interesować się swoją rodziną a nie rodziną mojego męża.PANIAłA a tobie radzę pilnować swojego bałaganu bo widać że lubisz pierdoły posuwać. Autorka j ,zmyła się bo zapodała prowokację dla takich "mądrych" jak ty .

Gość gość
Wpis powyżej nie jest mój>........ a tobie z 13.58 radzę naukę z umiejętnością rozumienia tekstu i nie kompromituj się bo na prawdę szkoda mi czasu by kolejny raz tłumaczyć coś co nie powinno cie interesować.