Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę zrozumieć kobiet

Co robię źle?

Polecane posty

23 lata, wyglądam dobrze bo dbam o siebie, trening codziennie, praca biurowa, potrafię się dobrze ubrać, zachować, mam kilku znajomych z którymi się widuje często więc nie jestem jakimś odludkiem, 180+ wzrostu. I nie mogę znaleźć nikogo na stałe. Co jakiś czas spotykam się z kimś ale często są to krótkie znajomości i nawet jeżeli trwają już jakiś czas to i tak nic z tego nie wychodzi. Często jestem oszukiwany. W czym jest problem? Jest miło i fajnie wszystko idzie do przodu a potem zazwyczaj jestem okłamywany i wszystko się sypie

Gość gośćff
spotykaj sie z facetami na ten teges

Gość gość
Może wcale nie jesteś taki fajny za jakiego się uważasz....?

Natura marnie mnie obdarzyła to fakt. Mam 8 centymetrowego jak stoi. Ale to chyba nie jest najważniejsze, jak sądzicie?

Gość gość
gośćff dziś to jest chyba jedyne wyjście bo straciłem wiarę w kobiety. Zapomniałem napisać że oczywiście mam samochód i wynajem mieszkania na średnim poziomie to dla mnie żaden problem.

Jestem fajny, mój rekord szarpania kalafiora to 2 minuty od wyjęcia go z majtek do wytrysku.

Gość gość
Jesteś młody więc masz czas na poważne wiązki . A czemu wszystko się sypie po jakimś czasie ? no bo nie trafiłeś jeszcze na właściwą osobę .

Gość gość
nie mogę zrozumieć kobiet dziś Natura marnie mnie obdarzyła to fakt. Mam 8 centymetrowego jak stoi. Ale to chyba nie jest najważniejsze, jak sądzicie? Z tym też nie mam problemu przy przelotnych znajomościach czasami towarzyszy seks ale co mi po tym seksie jak ja chcę normalną rodzine założyć.

Gość gość
kobiety lubią bogatych facetów, powiedz kobiecie że masz drogie klejnoty (bo przecież masz i klejnoty i berło), więc dlaczego tak skromnie trzymasz je w majtkach zamiast pokazać kobiecie

Gość gość
gość dziś kobiety lubią bogatych facetów, powiedz kobiecie że masz drogie klejnoty (bo przecież masz i klejnoty i berło), więc dlaczego tak skromnie trzymasz je w majtkach zamiast pokazać kobiecie Nie jestem bogaty ale nie jestem też biedny i pieniądza lubią szmaty na które trafiam. Dla nich nie liczę się ja tylko miłe spotkania za które płace i wycieczki.

Często jestem oszukiwany. W czym jest problem? x W tym, żeś łatwowierny i zbyt kompromisowy? A to może pociąga za sobą nijaki charakter, nudną przewidywalność itepede kobiety takich facetów nie lubią, albo puszczają bokiem dla bardziej konkretnego gościa

Gość gość
21:12, przecież masz klejnoty; wystarczy że zdejmiesz majtki i już wyskakują

Gość gość
Może nic nie robisz źle, oprócz tego że źle sobie dobierasz panienki i potem wychodzi jak wychodzi. Rozumiesz, możliwe że obracasz się wśród pustych lala albo tylko takie wybierasz, co maja pstro w głowie.