Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem on kogos ma?

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o takim przypadku jesli facet zawsze odpisywal mi tego samego dnia, albo ( co rzadko sie zdarzalo) nastepnego dnia, czesto odzywal sie pierwszy, nawet kilka razy dziennie. A teraz odzywa się rzadziej, milczal tydzien, niby proponuje sam spotkanie i sie odzywa, ale jak mu odpisze i zadam pytanie to potrafi odpisac nawet 2 dni pozniej... NIby pisze do mnie kochanie i chce sie spotkac, ale skad ta zmiana zachowania? zapytalam jego i twierdzi, ze jest ok, wiec mi chyba szczerze nie odpowie... myslicie, ze ma kogos? czy ot tak sie wypalilo?

Gość gość
Zapytaj jego zamiast tutaj.

Gość gość
pisałam już, że pytalam, ale powiedzial, ze nie i ze niby wszystko jest ok... tylko ,ze ja widze, ze nie jest

Gość gość
To olej go.

Gość gość
Jaka naci relacje ze on pisze kochanie?

Gość gość
Ma kogoś

Gość gość
22:50- taka, ze ciezko powiedziec czy jestesmy para czy nie, ale w sumie to zachowujemy/ zachowalismy sie, jak para

Gość gość
duzo może byc odpowiedzi ale olej go narazie i zobacz co dalej. dzisiejsze spotkania to facebook co mnie straszne wkurza, prosto jest napisać ale juz spotkac sie to jakiś wypad na marsa dla jednych

Gość gość
napisz ile ma wzrostu. Jeśli poniżej 178 cm to niemożliwe żeby miał dziewczynę :)

Gość gość
To znaczy że rozgląda się za inną ale ciebie jeszcze nie puści bo musi was porównać, która lepsza

Gość gość
01.02 tez tak myślę. Pewnie juz leci na dwa fronty, a Ciebie trzyma w rezerwie. Facet sam w. Życiu się nie przyzna wiec rozmowa jest tu zbędna. Miej honor i olej go. Milczenie przez tydzień albo odpisanie Ci dopiero 2 dni później świadczy o tym ze mu nie zależy. Jestes jedną z opcji. Olej go i zainteresuj się kimś innym. Wiem co mowie, jak facetowi zależy to pisze codziennie, choćby jednego sama z pytaniem ,,co u Ciebie, co porabiasz, jak się czujesz" itp.

Gość gość
Nie uzywa w ogole Twojego imienia tylko kochanie? Po pierwsze jest zonaty a po drugie ma kilka kochanek. Nie chce z Tobą zrywac, ale teraz na pierwsym miejscu jest inna. Do Ciebie wroci za jakis czas i znowu przez chwile bedzie pieknie az do nastepnego razu.