Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berdżi

Moja dziewczyna jest obleśna

Polecane posty

Gość Berdżi

Wczoraj pichciłem obiadek dla mnie i mojej dziewczyny. W całej kuchni pięknie pachniało rozmarynem. Moja dziewczyna powiedziała "poczekaj ty zrobię kupę" Pobiegła do łazienki nawet drzwi nie zamknęła i zaczęła głośno srać i pierdzieć na kiblu "Ale ulga, ku*wa" - Krzyknęła W całej kuchni zapach rozmarynu zagłuszył cuchnący zapach g****a i bąków. Wyszła z kibla i nawet nic nie powiedziała, a ja stałem jak wryty

Gość gość
piękny związek

Gość gość
Prawie jak dama.

Gość gość
A co się będzie srac przed chlopem :D

Gość gość
Nie wiem, czy to, co napisałeś jest prawdą. Jeśli - jednak - jest prawdą to mogę powiedzieć, że Twoja dziewczyna nie ma wewnętrznej kultury. Jestem już dojrzałą kobietą, mam za sobą kilka związków i nigdy nie robiłam takich rzeczy przy żadnym z mężczyzn. Bardzo się pilnowałam, aby nikt nie widział mnie w fizjologicznej sytuacji, nie widział nieświeżej bielizny, czy nie czuł brzydkich zapachów.

Gość gość
Nieee, nie możliwe kto tak robi?!

Gość gość
Nie wiem, czy to, co napisałeś jest prawdą. Jeśli - jednak - jest prawdą to mogę powiedzieć, że Twoja dziewczyna nie ma wewnętrznej kultury. Jestem już dojrzałą kobietą, mam za sobą kilka związków i nigdy nie robiłam takich rzeczy przy żadnym z mężczyzn. Bardzo się pilnowałam, aby nikt nie widział mnie w fizjologicznej sytuacji, nie widział nieświeżej bielizny, czy nie czuł brzydkich zapachów.

Gość gość
ale jakby facet tak się zachował to spoko, nie? większość facetów tak się, niestety, zachowuje, ale facetom prostactwo uchodzi na sucho :O

Gość szry
23:22 nie sadz wiekszosci po patologii w swoim najblizszym otoczeniu. albo wybiore jakas lafirynde z kilkoma dzieciakami, kazde majace innego ojca, i stwierdze ze taka jest wiekszosc, jesli nie wszytkie baby, jednoczesnie postulujac, ze babom uchodzi to na sucho - ksiazkowy przyklad przenajswietszej matki polki. i bede mial dokladnie tyle samo racji ile ty, bo bede bazowal na doslownie zywym przykladzie z niedalekiej okolicy.

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Wyslij ja do programu"Projekt Lady" tam naucza ja dobrych manier...hehe Ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji,bo jest to niekulturalne a nawet chamskie zagranie;-) Nie wiem ,byc moze chciala obrzydzic Ci ta potrawe ,zebys stracil apetyt:P Po takiej akcji odechcialo by mi sie jesc:o

Gość gość
Żal mi was, ciemniaczki. Taka marna i tendencyjna prowokacja a wy to łykacie. Jak napisał o otwartych drzwiach, albo o tym "ty, zrobię kupę", "ale ulga!" to już wiadomo że prowo.

Gość gość
rzeczywiście wstrętna dziewucha

Gość gość
Wstrętny i obleśny jesteś ty autorze . To ty zaśmiecasz forum nieustannie ,kupą i analem ,bo bez przerwy i wciąż, goowno ci we łbie chlupie!

Gość gość
boże ale obleśne i prostackie słownictwo nie umiesz pisać z kulturą?