Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siebojesie

facet sie obraża jak mu za późno odpiszę

Polecane posty

Gość siebojesie

np. kiedy jestem gdzieś ze znajomymi i nie zaglądam do telefonu przez jakies dwie godziny mój facet potrafi strzelić focha. zaczęłam łapać się na tym,że zaczęłam odczuwać stres na myśl że znowu tak się stanie. przecież nie robię w tym czasie nic złego. już z nim o tym rozmawiałam parę razy ale nadal jest to samo. ja nigdy jeszcze nie obraziłam się na niego a potrafi mi odpisać czasem dopiero na drugi dzień rano. co z takim fantem zrobić?

Gość gość
A jak udowodnisz, ze nie robisz nic zlego? Tak imprezujesz, ze zapominasz nawet o istnieniu telefou, no faceta tym latwiej zapomniec. Jak kazda baba szlajasz sie, puszczesz, a potem niewiniatko zgrywasz, biedna, pokrzywdzona ofiara, ojej, jakie to rozczulajace... niestety sa naiwni ktorzy w to jeszcze wierza. Oby jak najmniej.

Gość siebojesie
haha...dobre, dobre.Mam nadzieję,że mój facet nie myśli sobie wtedy właśnie tego, a jeśli tak to może i niech się obrazi na amen. Aha, przez diwe godziny tak się naimprezuje człowiek i napuszcza że hoho....

Gość gość
To po co wchodzisz w związki skoro masz wyje/bane na swojego faceta jak jesteś ze znajomymi ? Nie marnuj ludziom czasu i po prostu bądź sama bo nikt nie lubi być olewany

Gość gość
2 godzin??? Jakby dwa dni milczała to ok. Gość to przemocowiec

Gość gość
Twój facet powinien robić to samo i odpisywać ci po kilku godzinach.

Gość siebojesie
nie mam wy...ne na swojego faceta.To chyba normalne ze mam jakieś życie oprócz niego i czasem wychodzę gdzieś sama. no ludzie. no własnie tym bardziej że sam potrafi gdzieś "zniknąć" i nie odpisywać aż do rana. ja nie wiem.długo byłam sama i się przyzwyczaiłam może. nie mieszkamy na razie razem. jesli tak się stanie to normalne ze się mówi "wychodzę , wrócę o tej i o tej" gość dziś no właśnie. tez to tak odczuwam i zaczynam się stresować.

Gość gość
Ten twój facet to jakiś dziwak. Obserwuj go dokładnie abyś nie obudziła się w ręku w nocniku gdy będzie już za późno- po ślubie. Moja córka miała takiego chłopaka. Kontrolował ją na każdym kroku. Miała z nim ten sam problem co Ty z nieodpisywaniem na smsy. Do tego chłopak był egocentrykiem i nie szanował mojej córki. Miał cechy psychopaty. Na szczęście zerwała z nim po 6 latach związku. Gdyby wzięła z nim ślub nie byłaby z nim szczęśliwa. Uniknęła na szczęście życiowego błędu.

Gość gość
To znaczy że to jeszcze nie dojrzały gówniarz.

Gość gość
Nie to znaczy ze on tak samo powinien traktować ciebie aż w końcu znajdzie osobę która odbierze odpisze albo uprzedzi ze będzie niedostępna 2 czy 3 godziny bo idzie do znajomych. Bo sory związek bez szacunku szybko się kończy

Gość siebojesie
gość dziś drogi gościu, masz zdecydowanie rację, tylko problem w tym że to on tak od początku robił, że potrafił zniknąć na całą noc nie odpisując a do mnie ma pretensję kiedy odpiszę mu o przyzwoitej porze z tym,że parę minut później niż on by może tego oczekiwał, I co z takim fantem zrobić. Zawszsze mu piszę gdzie idę i z kim i daję mu znać kiedy wracam. Jedynie będąc ze znajomymi poświęcam czas im i nie zerkam na telefon. To ja prędzej powinnam się czuć niefajnie kiedy on traktuje mnie olewczo a jeszcze ma do mnie o to pretensje.