Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on może odczytać moją telepatyczną wiadomość?

Polecane posty

Gość gość

Od paru dni próbuję się z nim telepatycznie skontaktować. Czy jest szansa że on to wyczuwa? Mieliście takie sytuacje we własnym życiu, że wyczuwaliście iż ktoś o was intensywnie myśli? Ja tak bardzo za nim tęsknię a nie wiem nawet czy on mnie w ogóle lubi.

Gość gość
Kici kici miau :)) oj lubi lubi i wie ze nosek utarty będzie, i tęskni bardzo skarbie :*

Gość czerwonamiska
Czasami zdarzały mi się takie sytuacje

Gość gość
Jeśli ma załączony autoskan, to jest szansa, że wpadnie na twoją częstotliość telefal i zaczyta mesydża.

Hmmm... nie wierzę, by ogół posiadał takowe zdolności, ale sporadyczne jednostki całkiem przypadkowo mogą użyć tej funkcji mózgu (która w moim uznaniu jak najbardziej istnieje) :) Btw, co znaczy, że ''próbujesz się skontaktować''? jak niby to robisz, myślisz intensywnie z podtekstem 'wysyłam'? xd

Gość gość
...czyj nosek,Twój czy mój?:-)uwielbiam się z Tobą droczyć skarbku.

Gość gość
08:09 trochę poczytałam na ten temat, używam różnych technik, głównie w trakcie medytacji intensywnie o nim myślę i czasami "posyłam" jakąś krótką wiadomość. Czy on może to wyczuć?

Gość gość
pewnie nie jest on uczciwym , kulturalnym i porządnym chłopakiem niewinnym , pracującym za 2000 zł miesięcznie , bo takiego laski nie szukają ani za nim nie tęsknią .

Gość gość
10:54 no właśnie jest uczciwy, nie jest przystojniakiem i raczej nie zarabia dużo.

Gość gość
Praktycznie zawsze wiem. Nie mija dzień i ten ktoś dzwoni albo pisze. Albo ja piszę ale nie zdążę bo dostaje wiadomość :D

Gość gość
Ja bardzo czesto odczytuje czyjewc wiadomowci gorzej u mnie z nadawaniem. Jaki to sposob.?