Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z luzami pochwy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To nie jest śmieszne, to żenujące! Brak podstawowej wiedzy o anatomii. Jak ktoś taki ma umieć zadowolić kobietę, skoro nie ma pojęcia o niej?

Gość gość
Dyskusja z męskimi z***ami na babskim forum mija sie z celem i jak zwykle jest bardzo owocna :D Banda niedor****nych debili. Tak niedor****nych bo by wam się bolec w dupsko przydał.

Gość gość
gość dziś Oczywiście tylko chodzi o to że autor sądzi że to od częstego bzykania i penisow pochwa się rozszerza co jest śmieszne. Gdzie autor to napisał? Bo ja nie widzę, napisał że się tylko bzykacie i nie dbacie o siebie, może przeczytaj cały wątek :-) A luzy są spowodowane budową anatomiczną. Tylko że każda z was jest ciasna i ma problem się przyznać że jest luźniejsza.

Gość gość
gość dziś Gdzie? Tutaj matole: "Nie dbacie o siebie tylko myślicie o roochaniu. A potem dziura jak wiadro."

Gość gość
Ale jaki problem nawet jeśli? Każda dopasowuje sobie fiuta wedle własnego poziomu luzu. Cytat Nie dbacie o siebie tylko myślicie o roochaniu. A potem dziura jak wiadro. Potraficie tylko rozłożyć nogi karyny. Dokładnie mówi o tym co autor miał na myśli więc nie mydl oczu lalusiu. Ewidentnie ma ból d**y że kobiety uprawiają seks. W przeciwieństwie do niego...

Gość gość
gość dziś gość dziś To nie jest śmieszne, to żenujące! Brak podstawowej wiedzy o anatomii. Jak ktoś taki ma umieć zadowolić kobietę, skoro nie ma pojęcia o niej? Tak oczywiście i z tej niewiedzy wklejam link do strony gdzie są omawiane problemy z luźną pochwą. Jak was boli doopa że my mężczyźni też mamy wymagania co do pochwy. Nie wystarczy dać doopy, trzeba dbać o pochwę.

Gość gość
Współczuję Ci autorze. W necie zajdziesz milion kompletnie gownianych artykułów tak baj de łej...

Gość gość
Ho ho nastąpił atak tych z rozjechanymi pochwami. Fajny temat dobrze że założyłeś. Jak je to boli każdej wypadła prawie macica. Przynajmniej mamy ubaw z kolegami co te głupie baby tu piszą. Cała knajpa się śmieje nawet barmanka!

Gość gość
Kazda kobieta jest ciasna, a jak ma juz bardzo rozwaloną bo setce penów i trzech porodach to wtedy twierdzi ze ma normalną. Kazda kobieta twierdzi tez ze jest dobra w łozku, zadna nie jest kiepska... bo zaden facet nie mowil ze mu bylo źle... Idiotki nie rozumieją ze zaden mezczyzna nie bedzie palił mostow, zawsze mowi to co kobieta chce uslyszec by kiedys znow sobie ulzyć jak nie trafi sie nic lepszego. Moze byc wiadro lezace jak kloda i tak powiem ze bylo fajnie, lepsze to niz onanizm. Raz probowakem spokojnie jednej wytlumaczyc ze piqinna byc mniej konserwatywna w sexie to zaraz bylem dewuabtem i erotomanem o dziwnych preferencjach, obrzydliwym dzifkarzem bo cos o lodzie wspomniałem.

Gość gość
To fajne masz towarzystwo. A barmanka w sam raz do roochania bo intelektualnie luźna że ho ho.

Gość gość
gość dziś Sam jesteś debilem. Przeczytaj główny temat załózony przez autora i wtedy się rzucaj. Nie muszę czytać bo to ja ten temat założyłem. I nie napisałem tego co twierdzą tu durne baby. Miałem na myśli że mają luźne pochwy niektóre bo nie dbają o siebie. I tylko myślą i roochaniu :-) Wystarczy czytać ze zrozumieniem. Czegoś jeszcze nie rozumiesz pustaku?

Gość gość
S********j pajacu na bracia samców i tam się spuszczajcie nawzajem jakie to kobiety są luźne be i puste a nie tu smiecisz swoimi pierdami. I nie nie mam luźnej pochwy. Won.

Gość gość
gość dziś Widze ryk kobiet z peezdami jak wiaderka smiech.gif Dokładnie jeszcze chwila a mnie tu zagryzą te pustaki z luzem. Jak one prawdy nie lubią. Dochodzę do wniosku że one mają luzy w pochwie a ciasno w głowie :-P:-P:-P A myślałem że tylko pochwa luźna a tu jeszcze rozumu brak. Autor tematu.

Gość gość
gość dziś Dyskusja z męskimi z***ami na babskim forum mija sie z celem i jak zwykle jest bardzo owocna smiech.gif Banda niedor****nych debili. Tak niedor****nych bo by wam się bolec w dupsko przydał. Bolca już Tobie zostawiam a gdzie będzie pracował to już zostaw dla siebie.:-P

Gość gość mimi
Autorze, masz kompleks małego penisa czy o co chodzi?

Gość gość
gość dziś Współczuję Ci autorze. W necie zajdziesz milion kompletnie gownianych artykułów tak baj de łej... Zgło Negowanie wiedzy lekarzy ginekologów, seksuologow jest przejawem Twojej głupoty. Poczytaj opracowania specjalistów potem komentuj. Bo tych artykułów nie napisał Janusz i Grażyna. Więc nie przyjmij leków i zaleceń od lekarza bo przecież to bujda... Proszę bądź tak głupia na jaką się tu kreujesz. :-P

Gość gość
I nie biorę. Zawsze wychodzę na tym lepiej a ty dalej lykaj każde g****o jak świni grzmoty. I skończ płakać na tym forum bo to niemęskie w chooi :classic_cool: nie kreuj się na zjadacza rozumow bo idzie Ci słabo. Za bolca dziękuję. Nie interesuje mnie sam chuj bo to tylko dodatek. Nara luźna pipko.

Gość gość
Kazda kobieta jest ciasna, a jak ma juz bardzo rozwaloną bo setce penów i trzech porodach to wtedy twierdzi ze ma normalną. Kazda kobieta twierdzi tez ze jest dobra w łozku, zadna nie jest kiepska... bo zaden facet nie mowil ze mu bylo źle... Idiotki nie rozumieją ze zaden mezczyzna nie bedzie palił mostow, zawsze mowi to co kobieta chce uslyszec by kiedys znow sobie ulzyć jak nie trafi sie nic lepszego. Moze byc wiadro lezace jak kloda i tak powiem ze bylo fajnie, lepsze to niz onanizm. Raz probowakem spokojnie jednej wytlumaczyc ze piqinna byc mniej konserwatywna w sexie to zaraz bylem dewuabtem i erotomanem o dziwnych preferencjach, obrzydliwym dzifkarzem bo cos o lodzie wspomniałem Trafna diagnoza, nic dodać nic ująć, autor tematu.

Gość gość
gość mimi dziś Autorze, masz kompleks małego penisa czy o co chodzi? Mam ochotę by luźne pochwy się na mnie rzuciły, lubię prowokować,te zakłamane hipokrytki,idealne w każdym calu. :-P Nie są takie kryształowe i ten temat ukazuje hipokryzję kobiet ich kompleksy. :-)

Gość gość
gość dziś To fajne masz towarzystwo. A barmanka w sam raz do roochania bo intelektualnie luźna że ho ho. Barmanka studiuje więc intelektualnie przewyższa wszystkie luźne pochwy z kafe które mają ból doopy i macicy. :-) Bo usłyszały prawdę o sobie.

Gość gość
Aha. To przepraszam. I ja też przepros w moim imieniu. Aha ona to czyta. Przepraszam cię barmanko studentko. Wybacz mi proszę.

Gość gość
gość dziś S********j pajacu na bracia samców i tam się spuszczajcie nawzajem jakie to kobiety są luźne be i puste a nie tu smiecisz swoimi pierdami. I nie nie mam luźnej pochwy. Won. Taaaak a kto Ci to powiedział? Święty mikołaj? Jaka ty ciasna och bardziej jak dziewica prawie nie mogłem wejść... Itd... Karyno my tak każdej mówimy by sobie poor****** :-P Żyj w słodkiej niewiedzy... He he.

Gość gość
Ten temat by nie powstał gdyby kobiety na tym forum nie chciały kastrować facetów z normalnymi penisami.

Gość gość
A ty żyj w przekonaniu że jesteś *****czem wyborowym i każda tylko czeka aż jej pena zasadzisz. Na ziemię pora zejść nie?

Gość gość
gość dziś I nie biorę. Zawsze wychodzę na tym lepiej lapka.gif a ty dalej lykaj każde g****o jak świni grzmoty. I skończ płakać na tym forum bo to niemęskie w chooi cool.gif nie kreuj się na zjadacza rozumow bo idzie Ci słabo. Za bolca dziękuję. Nie interesuje mnie sam ch*j bo to tylko dodatek. Nara luźna pipko. Nara luźna pochwo, jak dla mnie możesz chodzić do znachora albo proboszcza :-P Nie bierzesz... Oj co za pech jesteś strasznie świętojebliwa.... :-P

Gość gość
gość dziś Ten temat by nie powstał gdyby kobiety na tym forum nie chciały kastrować facetów z normalnymi penisami. Dokładnie mój temat to prowokacja. Chciałem ukazać hipokryzję i zakłamanie kobiet. Myślę że udało się aż nadto. :-) Autor tematu.

Gość gość
gość dziś A ty żyj w przekonaniu że jesteś *****czem wyborowym i każda tylko czeka aż jej pena zasadzisz. Na ziemię pora zejść nie? Ależ ja nie szukam kobiety mam ją. Nie interesuje mnie żadna inna. Więc pora zejść na ziemię :-)

Gość gość
luźnopeezdne celulitki maja zal do boga, o wiaderka miedzy swoimi nogami ;)

Gość gość
Twoj temat świadczy jednak o czymś innym. Jesteś ginekologiem że wykazujesz zainteresowanie tematem luźnej pochwy? Dziwni panowie na kafe :D w czasie gdy się produkujesz mógłbyś przebolcowac swoją stara.

Gość gość
A wy panie jesteście urologami że wypowiadacie się o penisach?