Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkopałam się z pożyczką 2

Polecane posty

Gość gość

Hej! Jestem 14 dni po terminie, spłaciłam już 20%, a oni dzwonią, że oddadzą mnie do firmy zewnętrznej. Masakra. A powiedziałam, że resztę wpłacę za tydzień! Boję się... Co ta firma zewnętrzna może mi zrobić?

Gość gość
Oprocz nekania telefonami to nic.

Gość gość
Na pewno? A jakieś listy? Stałe zameldowanie mam cały czas u rodziców i bardzo się tego boję.

Gość gość
ile jeszcze założysz tematów na ten sam temat? poniesiesz konsekwencje bo nie myślisz logicznie. skoro nie stać cię na pożyczki, to ich unikaj! to wszystko :P

Gość gość
Po pierwsze to, o czym mówisz, to nie jest myślenie logiczne, tylko praktyczne. Po drugie, unikanie nie jest gwarantem uniknięcia. Po trzecie, to, że nie stać mnie teraz, nie znaczy, że nie było mnie stać w momencie, w którym ją brałam. Także - s********j! :o 🖐️ 🌼

Gość gość
wkopałaś się, to twoja sprawa, niczyja więcej, spadaj dziunia i rodziców się poradź :P

Gość gość
Listy tez moga pisac. Firmy windykacyjne moga wiele, ale w granicy prawa, wiec jak beda upierdliwi za bardzo to mozesz ich pozwac za uporczywe nekanie. Jesli sprawa nie zostanie oddana do komornika to nikt nic ci nie moze zrobic. Chyba, ze odpiszesz im na ktorys list, to wtedy jest rownoznaczne z przyznaniem sie do dlugu, co oznacza, ze beda mogli wniesc sprawe do sadu.

Gość gość
Nosz kurna! Większej kretynki na tym forum nie ma. Zakłada temat, szuka porady i obraza ludzi. Może ja mam za ciebie spłacać bo taka biedna i nieszczęśliwa jesteś przez swoja decyzję? :P Jakaś dziwna moda w tym kraju panuje - jak nie ma pieniędzy to żebrze się jak pewna spikerka tv, jej mąż żeglarz, czy tez ostatnio pewna stara piosenkarka. Chcesz litości? Czy od razu kopa w zadek? :P

Gość gość
Nie obrażam, tylko mówię "s********j". Chcę informacji, a spłacę sobie sama za tydzień.

Gość gość
to trzeba bylo z jakiegos https://www.vivus.pl/ wziac i by problemow nie bylo, bo rrso 0% tam jest. A firma niewiele ci zrobi. Beda dzwonic****isac maila pewnie i tyle