Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lato za oknem a ja się muszę uczyć do obrony

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze tylko 10 dni muszę przecierpieć do niej, ale tak mi się nie chce uczyć, ze nie macie pojęcia :O Niestety nie mamy podanych pytan, więc muszę wyuczyć się jej całej... Oczywiscie pisałam ją sama, ale jednak jest dosc trudna, więc muszę pewnych rzeczy się wyuczyć i tak...

Gość gość
Magisterki czy licencjatu? Uwierz mi. To jest małe piwo przy tym jak się pójdzie do pracy. Ja też przez to przechodziłem i się zastanawiam jak mogłem narzekać na studia. Tyrka to jest dopiero masakra, ale ty pewnie i tak jak połowa kobiet obronisz dyplom i znajdziesz frajera, który cię będzie utrzymywał, więc nie dotyczy.

Gość gość
Magisterka. Może i tak, ale w pracy chociaz nie trzeba zakuwać i po niej jest świety spokoj. Niektorzy niby mowia, ze obrona to formalnosc, ale wole sie nauczyc niz pozniej polegnac na jakims pytaniu. A wczesniej tez nie mialam za wiele odpoczynku bo kulam do ezgaminow, co prawda byly tez jakies wyjazdy ale malo. pocieszam sie, ze odbije to sobie po obronie ;) pracy bede szukala dopiero jesienia, wiec choc tyle dobrze...

Gość gość
Oj. Uwierz mi. Nie masz po pracy świętego spokoju, bo wracasz i zatruwa ci życie fakt, że jutro też do niej idziesz. I tak co tydzień, cały tydzień do usranej śmierci.