Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zbyt wrazliwa do dzisiejszych facetów

Polecane posty

Gość gość

Zawsze byłam miła grzeczna ułożona dziewczyną , zawsze skromna pomocna , mam też swoje wady ale nie jest to coś strasznie rażącego ,mój problem tkwi w tym że nie widzę się w związku z żadnym młodym facetem , większość dzisiejszych mezyzczn jest taka " rozpuszczona " nie szanują kobiet , ja mam zbyt wrażliwy charakter do nich , nie jestem wcale rozpuszczona bo rodzice mnie bardzo ostro wychowywali, zawsze byłam takim pokornym człowiekiem a dzisiejsi faceci są rozbestwieni tylko zabawa im w głowie , jak dziewczyna jest poważna i ambitna to mają ją za ufo

Gość gość
Wolisz starszych?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Nie że wolę starszych , ja po prostu nie odnajduje się przy " dzisiejszych młodych ludziach " mam 21 lat a dla mnie nawet faceci z wieku 25 lat to takie rozwydrzone szczyle , którzy nie mają żadnych celów wyższych w życiu , dla nich kobieta to tylko zabawka a nie towarzyszka do życia

Gość gość
Podziekuj koleżankom jak wrazliwy normalny facet to go wysmieja ze pipa i frajer, wiec wiekszosc gra twardzieli

Gość gość
Niech grają może jaką malolate sobie przygr***aja

Gość gość
Nie gra twardzieli tylko rodzice nie przekazują młodym ludziom żadnych wartości , ludziom brak empatii i dobrego serca , to nie gra to rzeczywistość

Gość gość
Też taka byłam. Wyszłam za mąż młodo, bo jako studentka 23letnia. Mój mąż miał wtedy 35 lat. Ambitny, dobrze ułożony. Pokierowal mnie w życiu. Także warto szukać wśród młodych jak i starszych. Napewno znajdziesz:-)

Gość gość
Ja uważam, ze tak źle jak jest z facetami teraz to jeszcze nigdy nie było :( porządnych i fajnych facetów jest może 10%...

Gość gość
Właśnie zastanawiałam się nad starszym , może będzie miał lepiej ułożone w głowie i będzie sie nadawał na partnera , a w przyszłości na męża i ojca

Gość gość
17:33 jakiś problem ze mną bo wolę się rozwijać , pomagać zwierzętom i innym ludziom zamiast imprezowac ? Widać kolejny " mundry" samiec na horyzoncie

Gość gość
25letni facet? :D toż to dzieciuch jeszcze :D

Gość gość
A jakiego mam sobie szukać mając 21 lat

Gość gość
uu..super...z tym ufo .

Gość gość
Piszesz że Ci młodzi nie pasują więc to logiczne że musisz szukać starszego :o

Gość gość
mam słabość do Ciebie z czym to się je?:)) hee.

Gość Świńtuch
Autorko, mam na Ciebie ochotę!:)

Gość gość
Poszukaj w jakimś miejscu albo z rzeczami związanymi z innym myśleniem niż u typowego dzieciucha tzn. mężczyzny młodego bo tak to raczej większość typowa do zarzygu.

Gość gość
To nie jest tylko problem wieku, zależy od człowieka. Ważne jest to, żeby rozmawiać z ludźmi. Jeśli zostałaś ostro wychowana to pewnie przyjęła wartości rodziców. Teraz jest czas na wypracowanie własnych wartości w życiu. Inne Spojrzenie

To nie ma znaczenia czy mężczyzna ma osiemnaście lat czy trzydzieśc***ięć. Nawet starcy zachowują się(próbują) jak nastolatkowie. To zależy od charakteru. Też wolę takich poważnych, dobrze ułożonych, miłych, szarmanckich, to mi od zawsze bardzo imponowało.... Ale nie we wszystkich sferach życia taka postawa mi się podoba. W życiu zawodowym lepiej gdy mężczyzna ma charakter, cechy przywódcze, jest ambitny...sprytny.

Gość gość
Kolejna rozczulająca się nad sobą królewna. Żal.

Gość gość
Znów nów. Komputer sobie kup i przełączaj programy. Bajki też możesz poczytac Inne Spojrzenie

Gość gość
Niepoważnych nie chcesz, poważni wezmą ci za idiotkę. To udawanie żeby tylko budzić zainteresowanie jest ryzykowne. Inne Spojrzenie

Gość gość
Nie powiem o sobie, że jestem ułożonym nerdem, nie chodzę na co dzień w krawacie. Jestem lekko zwariowany, ale pośród ludzi którym ufam, tzn. przyjaciół. Nie lubię głośnych imprez, nie szukam dziewczyny na 1 raz bo dla mnie to płytkie i głupie. Parę razy byłem zakochany, ale te kobiety wolały właśnie tamtych "fagasów" i dałem sobie spokój bo nie zamierzam się zmieniać na gorsze. Ciebie chętnie bym poznał, podałbym Ci maila, ale wiem, że pewnie i tak nie napisałabyś.