Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKRK94

Chęć bycia w ciąży

Polecane posty

Gość KKRK94

W jakim wieku to się pojawia u kobiet? I czym się dokładnie objawia? Przecież ciąża i poród nie są przyjemne. Ja mam 24 lata i do dzisiaj nie chcę być w ciąży, ale dużo osób mi mówi, że zmienię zdanie koło 30. Jeżeli tak, to czego się mogę wtedy spodziewać? Zmieniło się którejś z was? Jak to u was przebiegało

Gość gość
tatuaże też nie sa przyjemne, ani iniekcje, ani szczepienia ani operacje...

Gość KKRK94
Te rzeczy są nieporównywalne do ciąży i porodu.

Gość gość
Ja w wieku 24 lat też o ciąży nie myślałam, a jak mnie narzeczony podgadywał to go beształam - na 23 urodziny dostałam kociątko i je piastowałam

Gość gość
Tez nie chcialam dzieci w twoim wieku i myslalam ze nigdy nie zechce, instynkt pojawil sie w okolicy 28 lat i to nagle z dnia na dzien, po prostu poczulam, ze chce miec dziecko.probowalam z nim walczyc, racjonalizowac, ze przeciez nigdy nie chcialam dzieci itd. Zdecydowalam sie dopiero w wieku 32 lat (udalo sie od razu). Jesli instynkt sie pojawi to bedziesz wiedziala.

Gość KKRK94
No ale można adoptować, mam opór przed ciążą i porodem. To koszmar.

Gość gość
Moj instynkt obudził sie juz w wieku okolo 19 lat wiec wcześnie i nadal go mam. Teraz mam 23 i myślę że spowodowane to jest tez tym ze od 8 lat mam chłopaka i w pewien sposob czuje stabilizację. Pol roku temu bylam w ciazy, to była wpadka, wiedzieliśmy ze to jeszcze nie czas. Na początku płakałam a poznien sie cieszyłam. Lecz radośc nie trwała długo. Krew, szpital, poronienie. Od tego czasu jeszcze bardziej odczuwam instynkt.

Gość gość
To jest rzeczywiście dziwne, tak nas w większości natura zaprogramowała . Ja w twoim wieku byłam już mężatką, dziecku myślałam, ale nie jakoś natrętnie, kiedy okazało się, że jestem w ciąży przyjęłam to ze spokojem, bo i tak było to planowane. Ale prawdziwe i silne pragnienie dziecka zaczęłam odczuwać jak miałam 28 lat, syn miał już wtedy 4 latka, córka urodziła się rok później.

Gość gość
2 dziecko 31 lat big instynkt i milosc

Gość KKRK94
No ale nie odrzuca was ciąża i poród? Ja się boję też wytrysku nasienia do pochwy, seks bez prezerwatywy odpada.

Gość gość
Nigdy nie chciałam mieć dzieci. Wychodząc za mąż, również miałam nadzieję, ze2 dziecka nigdy nie będę miała. W wieku 34lat, z każdym pojawiajacym się okresem, pojawiał się też zawód, że nie zaszlam w ciążę, mimo że jej nie planowałam i się o nią nie starałam. Dziecko urodziło się, gdy miałam 35 lat. Bez szału jak dla mnie. Minęło kilka lat, a ja dziś uważam, że nie powinnam była decydować się na dziecko. Kiepska ze mnie matka i moje dziecko niestety też to wie.

Gość gość
Współczuję tobie i twojemu dziecku - tak z całego serca. Bo oboje macie schrzanione życie.