Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie radzę sobie z kobietami w łóżku.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem i to duży bo nie jestem w stanie zaspokoić seksualnie kobiety, kiedy zaczynam posuwać jakąś kobietę w dowolnej pozycji czy to od tyłu od przodu, a nawet z boku to zaczynam strzelać po minucie maksymalnie po dwóch minutach. Z róznymi kobietami już próbowałem z tymi starszymi po 40 też się seksiłem z nimi to w ogóle masakra była bo po minucie już strzelałem. Mam 28 lat i nie mogę zaspokoić seksulanie kobiety. Co mam zrobić ? bo to jest problem wstydliwy i nie wiem co robić.

Gość gość
Przedwczesny wytrysk najforsze co moze byc. Idz do lekarza inaczej po tobie, w koncu znajdziesz zone i ona bedzie cie zdradzac

Gość gość
Zwal sobie przed. Wtedy na pewno szybko nie dojdziesz ;)

...masz język? masz palce? - to do roboty! :P rozgrzać dziołche i wchodzić w nią wtedy, kiedy prawie dochodzi, i już możesz strzelać sobie po tej minucie :P proste, ne? Powodzenia :P

Gość gość
można wiedzieć jak wyrywasz te laski

Gość gość
Tak jak ktoś piszę idź do lekarza. Bez lekarza nic nie zrobisz to must have. Ja bym jakkolwiek głupio to nie brzmi kupiła sobie sztuczną pochwę. Masturbacja ręką domyślam się musi się mocno różnic od waginy, masturbacja ze sztuczną pochwą bardziej by przypominała pochwę wiadomo i bym tak na niej ćwiczyła coraz dłuższą masturbację. Ale do lekarza musisz iść czy kupisz sobie tę sztuczną pochwę czy nie

Gość gość
Podobno to się bardzo łatwo leczy u seksuologa i jest to jedne z najbardziej powszechnych zaburzeń. Niestety wielu mężczyzn się wstydzi iść do lekarza. W lozku jest coraz gorzej, frustracja narasta, partnerka odchodzi, bo są kłótnie, albo on sobie nie może nikogo znalezc. Trwa to latami i jest coraz gorzej. A podobno wystarczy parę tabletek i jakiś okres czasu aby to całkiem przeszlo. Była nawet taka audycja kiedyś w radio, seksuolog narzekał, że mężczyźni boją się iść do lekarza z tą przypadłościa a to się reguły dość sprawnie leczy. Tylko im dłużej się zwleka z wizytą, tym stan się pogarsza .