Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy seks analny jest bolesny

Polecane posty

Gość gość

jakie sa wasze opinie i doswiadczenia?

Gość gość
Pierwsze podejscia owszem bola nawet jak facet jest delikatny to i tak jest dyskomfort i nieciekawe uczucie.. Trzeba być na maxa wyluzowanym i chcieć tego. Kolejne podejścia są coraz lepsze.... jesli robi sie dłuższą przerwe miedzy stosunkami analnymi np dwa-trzy miesiące to znów czuc ten dyskomfort

Gość gość
Moja partnerka uwielbia masowanie oczka palcem oraz wkładanie tam palca. Uwielbia też rimming. Pełnego analu nie uprawiamy.

Gość gość
To zależy od kobiety. Ja nie mam problemu i lubię ostry anal mam dwie koleżanki które też lubią. Z kolej innym dwóm się nie podoba jak mąż im majstruje przy kakaowym oczku. Więc nie ma na to reguły. Tak jak każda z nas inaczej jest w stanie osiągnąć orgazm ;)

Gość gość
wejście i pierwsze chwile są bolesne i czuć duży dyskomfort jakby Ci sie chciało wyproznic :D najlepiej żeby facet jak już wejdzie to nie wychodził tylko powoli przechodził do szybszych ruchów.Dla mnie nie ma nic gorszego jak wyjmie i znów wkłada i znów ten bol i pieczenie .A potem jest juz nawet fajnie :) w sumie raz udało mi się nawet super orgazm osiągnąć w ten sposób co w seksie tradycyjnym nie ma miejsca :/

Gość Palomka23023
Kup sobie specjalny żel wtedy nic Cię nie będzie szczypać. Też tak miałam i odkąd używamy żelu jest znacznie lepiej. Ja używam niebieski z durex niektóre żele są gorsze że musiałam wyrzucić bo było jeszcze gorzej. Ten jest jak dla mnie najlepszy.

Gość gość
Odpowiednie nawilżanie, rozluźnienie i wcale nie jest źle. Seks analny bez żelu jest bolesny. Szczerze mówiąc taka zabawa z wibratorem i partnerem w dwóch dziurkach dała mi największy orgazm w życiu :)

Gość gość
Wszystko zalezy od okolicznosci. Jesli seks analny jest planowany, uzyje sie silikonowego lubrykantu, rozmawiacie ze soba, robicie to powoli to nie jest.

Gość gość
moja żona uwielbia sex z korkiem analnym zawsze ma silniejszy orgazm polecam

Gość Agnes321
Nie, jeśli jest odpowiednie nawilżenie i ufacie sobie nawzajem. Tylko na początku trzeba być delikatnym i robić to powoli :) jak się przyzwyczaisz to idzie odplynac :) :) :)

Gość gość
Na początku bolało, ale potem trochę poczytałam i najlepiej posmarować penisa zwykłą oliwka dla dzieci. Jest przyjemnie i lepszy poślizg ;D

Gość gość
U niektórych tylek nigdy się na tyle nie rozciąganie i zawsze będzie bolało.

Gość gość
Anal jest ponizajacy dla kobiety

Gość gość
z analem jest jak z waginalem po rozdziewiczeniu na początku jest mały dyskomfort i za każdym razem jest coraz lepiej tylko warunek kobieta nie może zaciskać zwieracza jak nauczy się tego to dyskomfort minie można jeszcze pomóc sobie korkiem analnym takim 4-5 cm średnicy by przyzwyczaić anal do penetracji oczywiście razem z żelem poślizgowym

Gość gość
5 cm średnicy? Chyba bóg cię opuscił, żeby tylek sobie rozrywać. Poza tym po co, skoro w Polsce nie ma takich penisów.

Gość gość
nic sobie nie rozerwiesz zwieracz to jest mięsień który się rozciąga i kurczy

Gość gość
Jasne. I można tak sobie rozciagnac aż do księżyca? A co ze skórą, która jest dookoła? Gdyby tak łatwo się rozciagalo to wszystko, to wszystkie byłybysmy gimnastyczkami i siedziały w szpagacie. Kilka miesięcy bolesnych treningów, żeby mieć przyjemność z nietrzymania stolca? Zapomnij.

Gość gość
Damskie pedały

Gość gość
Po co uprawiac seks analny skoro kobieta ma pochwe? Jedynie geje sa usprawiedliwieni.

Gość gość
Potem kartofle z tyłka wypadają

Gość gość
analny to po trupach do celu, babe to boli, penis gofnem smierdzi fuj to dobre dla bi i kryptogejow oraz zbokow a normalnych facetow podnieca cipka

Gość gość
spróbowaliśmy kiedyś z żoną analu 3-4 razy ale żadnemu z nas się nie spodobało, żonkę boli a mi nie sprawia takiej przyjemności jak seks tradycyjny