Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wizjonerka

Ostatnio bardzo intensywnie patrzył na mnie chłopak znajomej

Polecane posty

Widziałam go pierwszy i pewnie ostatni raz, patrzył się mi prosto w oczy. Nikt się nigdy aż tak na mnie nie gapił, dodam że wyglądałam tamtego dnia wyjątkowo brzydko, więc nie rozumiem tego. Zabiegana zmęczona nieuczesana ubranie szare niewyprasowane nie chciałam żeby ktokolwiek mi się przyglądał. Było to bardzo niezręczne jak on się na mnie tak gapił. Ciekawi mnie co tak wzbudziło uwagę jego u mnie, albo gadał z nią i widziałam że on na mnie patrzył kątem oka gdy rozmawiałam z inną znajomą. A jak już szłam to powiedział mi cześć mimo że nawet słowa z nim nie zamieniłam. Kurwa jak ja nie lubię takich sytuacji, nie dość że brzydko wyglądałam to koleś jest nie w moim typie i zajęty. Co on sobie mógł myśleć? PS tak to ja Wizjonerka ;) Nie, nie zapomniałam się wylogować śmieciu :D

Gość gość
Są dwa wyjścia albo wpadłeś mu rzeczywiście w oko albo po prostu chciał wzbudzić zazdrość w twojej znajomej.

Gość gość
Pewnie mialas wielkiego syfa na nosie i dlatego tak sie gapil.

Jak to, czemu? Żeby taka bezmózga ameba jak ty mogła myśleć, że wie wszystko i ma rację :D Ten kto wie to wie, a ty wiesz g****o A co do tematu, teraz myślę, że mogłam z nim kiedyś pisać na tinderze czy coś. Może wydałam mu się znajoma zastanawiał się skąd mnie znał.

Gość gość
TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś dlaczego udajesz kobiete na forum dla stulejarzy cool.gif x dla fotek widzisz w opisie podanego maila? udaje laskę żeby napaleńcy wysyłali mu swoje fotki taki z niego homcio tranzystomcio

Dlaczego piszecie o swoich rojeniach, skoro sytuacja w temacie naprawdę miała miejsce. Załóżcie swój temat, tam spekulujcie i wymieniajcie się fotkami swoich obleśnych cielsk ;)

Gość gość
Wizjonerka dziś Dlaczego piszecie o swoich rojeniach x masz ruje? edytuj dragoncio